Mira. parašė:
Jokia čia paslaptis 30, bet kodėl jums įdomu ?
Tiesiog pastebėjimas toks, kad jaunesnėms būna dažnesni patepliojimai po Mirenos įdėjimo.
Linkiu, kad viskas greit nurimtų.
Mira. parašė:
Jokia čia paslaptis 30, bet kodėl jums įdomu ?
Tiesiog pastebėjimas toks, kad jaunesnėms būna dažnesni patepliojimai po Mirenos įdėjimo.
Linkiu, kad viskas greit nurimtų.
Lauksmė parašė:
Aš dėjaus pagrinde dėl endo ir gausių mėnesinių... bet kol kas niekas nesusireguliavo, o bent kiek,kad sumažinti dabar vėl gersiu ibupromą, o tada vėl eisiu pas gine. Kol kas ne labai susidraugaujam su mirena 🙃
Jungiuos ir aš į jūsų būrį.
Dėl endo ir pastovios polypozės, gausių mm ir mažakraujystės, pasiūlė Mireną
Vasario 8 įdėjo, 5 dienas tepliojo, džiaugiausi, o paskui skausmai kaip sąrėmiai, kraujavimas.
Patikrino gyd, sako viskas kaip ir gerai, 5d dufastoną ir decinoną pagert. Kol vaistus vartojau, truputi aprimę mm buvo, dabar vėl plaukiu, krešuliai krenta, be naktinių niekaip.
Jau mėnuo, ir galvoju, ar dar bandyt laukt, lašintis geležį, ar jau mest ją lauk...
Ar kam irgi buvo gausus kraujavimas, kiek tęsėsi?
Vai2lka parašė:
Jungiuos ir aš į jūsų būrį.
Dėl endo ir pastovios polypozės, gausių mm ir mažakraujystės, pasiūlė Mireną
Nuo vasario 13 d. nevartojat vaistų ir visas dienas plaukiat? O dėjot Mireną ar jos analogą?
Lauksmė parašė:
Nuo vasario 13 d. nevartojat vaistų ir visas dienas plaukiat? O dėjot Mireną ar jos analogą?
Mireną
Pradžioj dar normalių paketų užteko ir krešulių nebuvo, o dabar tai jau ir naktinių poko porai dienų maža
Vai2lka parašė:
Mireną
Pradžioj dar normalių paketų užteko ir krešulių nebuvo, o dabar tai jau ir naktini…
Siaubas. Tada tikrai plaukiat. Gal Jums organizmas atmetinėja ją? Kreipčiausi pas gyd. tai nenormalu. Gal blogai įdėta spiralė?
Lauksmė parašė:
Siaubas. Tada tikrai plaukiat. Gal Jums organizmas atmetinėja ją? Kreipčiausi pas gyd. tai nenormalu. Gal blogai įdėta spiralė?
Jau tikrino, echo darė, viskas tvarkoj...šiandien vizitą turiu, žėsiu ką sakys
Vai2lka parašė:
Jau tikrino, echo darė, viskas tvarkoj...šiandien vizitą turiu, žėsiu ką sakys
Aš ir dėjaus dėl endo ir gausių mm, tai vargstu ir su mirena, kraujuoju daug, dėjaus gruodžio 14 d. Bet vis tikrinuos ar vietoj ji dar, dabar gersiu ibupromą, kad sumažintų kraujavimą ir vėl eisiu tikrintis, jei nemaitinčiau, tai pasiūlytų dar geriamų kontraceptikų, kad greičiau sureguliuotų ciklą... kol kas vargstu, bet pilvonskausmų jokių nebejaučiu, iki spiralės jų buvo, matyt dėl endo.
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai