Frangipani parašė:
Galioja 8m. Bet veiksmingumą turi patikrinti gydytoja. Išima ir įdeda taip pat ji.
Ideta galioja 6 metus.
Frangipani parašė:
Galioja 8m. Bet veiksmingumą turi patikrinti gydytoja. Išima ir įdeda taip pat ji.
Ideta galioja 6 metus.
Kasniuke parašė:
Įsidėjau ir aš Mireną. Labiausiai mane neramina, kad nepradėtų berti spuogais ir nepradėtų slinkti plaukai, nes veidukas dabar kaip perlas, o plaukus nudegino kirpė…
Čia kiekvienam individualiai - kiekvieno žmogaus organizmas skirtingai reaguoja
Justukas1986 parašė:
Labukas,sergu mm nuo 23d vis tepa iš pradžiū rūdai tepė db krauju ir būna siuliukai kraujo ar tai normalu kad taip ilgai?Būna skauda lb pilva nugara isidėjusi spira…
6 mėn, viskas yra normalu.
Boneta parašė:
6 mėn, viskas yra normalu.
Ačiū jums🥰Nes dėjausi ja del gausiu mm po gimdymo esu gavusi išgasti tdl ir db baimė biški ira.Bet kiek suprantu nebebus gausiu mm tik taip va teps tai mažiau tai daugiau?Normalu kartais jausti siulus?
Justukas1986 parašė:
Ačiū jums🥰Nes dėjausi ja del gausiu mm po gimdymo esu gavusi išgasti tdl ir db baimė biški ira.Bet kiek suprantu nebebus gausiu mm tik taip va teps tai mažiau tai d…
Aš isidejau dėl gausiu men. Tai mane įspėjo, kad gali ilgiau trukti kol viskas stos į savas vežęs. Po 10 men, kartais tik pateplioja. Visai nedingo men. Bet tai daug geriau nei gausios ir 10 dienų. 🫣 bet iki 8 men buvo visko. Atrodė, kad per men tik kelios sausos dienos... bet pagaliau susitvarkė ;)
shaja parašė:
Aš isidejau dėl gausiu men. Tai mane įspėjo, kad gali ilgiau trukti kol viskas stos į savas vežęs. Po 10 men, kartais tik pateplioja. Visai nedingo men. Bet tai da…
Na supratau tada aš apsiraminu,taip geriau tegul tepa nei gausios mm ko pasekoje mažakraujystė
Sveikos, sausi bus metai kaip isidėjusi mirena, pradžioje koki puse metu buvo kaip ir reguliarios mėnesinės kiekviena mėn tik negausiai, paskui kelis mėnesius išvis nebuvo jokio nei tepimo nieko tik pamausdavo prieš tas dienas pilvo apačia o dabar jau antras mėnuo vis negausiai kelias dienas patema praeina ir vėl patepa bet negausiai ar čia normalu kad po nebuvimo vel kažkiek atsirado 🤔 ar vertėtu pas ginekologe pasirodyti ankščiau nei sausi, nes kažkaip planavome, kad pasirodysiu kaip bus metai nes buvau kaip buvo puse metu bet viskas buvo gerai kaip tik nebuvo jokio tepliojimo 🤔
17 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai