sigitaemil997 parašė:
Sveiki, buna užeina paskauda ir biški pateplioja
O kiek jau laiko turit spiralę? Tikrai bijau kad nebūtų gausios mėnesinės🙄 nes šiandien jau normaliai raudonos spalvos kraujas bėga
sigitaemil997 parašė:
Sveiki, buna užeina paskauda ir biški pateplioja
O kiek jau laiko turit spiralę? Tikrai bijau kad nebūtų gausios mėnesinės🙄 nes šiandien jau normaliai raudonos spalvos kraujas bėga
Boneta parašė:
Nepanikuokit. Svarbu ramybe. O menesines tikrai nebus gausios. Man buvo gausios menesines, idejo spirale, liko tik minimalus tepliojimas per menesines.
Ačiū labai tikiuosi taip ir bus🙏
Frangipani parašė:
Man po santykių dažnai pamaudžia ir pakraujuoja kokį pusdienį tamsiau. Mirena turiu nuo liepos vidurio. Daktarė minėjo, kad gali taip būtų iki pusės metų.…
Sveiki, gal netyčia čeki isaugojot? Kažkur nusimetė gal jūs turite pasilikusi? Gražina pinigėlius už ją o čekio neišaugojau. Skoloja neliksiu;)
sigitaemil997 parašė:
Sveiki, gal netyčia čeki isaugojot? Kažkur nusimetė gal jūs turite pasilikusi? Gražina pinigėlius už ją o čekio neišaugojau. Skoloja neliksiu;)
Gal pirkot su kortele?
sigitaemil997 parašė:
Nea, dėja, nes man dėjo privačioje klinikoje, ten už viską kartu paskaičiavo.
Boneta parašė:
Gal pirkot su kortele?
Ne grinais
Saul parašė:
Sakykit ką duoda tas vitaminas C? Sumažins kraujavimą?
Taip mažina kraujavimą. Moterys merginos. Del kraujavimo taip būna pradžioje ir iki pusės metų kraujavimas, tepliojimas. VISKAS susitvarko. Arba nustosit kraujuoti, arba bus mažai kraujavimo. Man dingo menstruacijos. Pradžioje visko buvo natūralu.
Šven. parašė:
Taip mažina kraujavimą. Moterys merginos. Del kraujavimo taip būna pradžioje ir iki pusės metų kraujavimas, tepliojimas. VISKAS susitvarko. Arba nustosit kraujuoti,…
Man jau kaip atsibodo tie tepliojimai ir kraujavimas, aišku pirmas mėnuo🙄
Saul parašė:
Man jau kaip atsibodo tie tepliojimai ir kraujavimas, aišku pirmas mėnuo🙄
Laba,man tepa ir pakraujuoju jau antra sav ir nžn ar tai normalu.
Justukas1986 parašė:
Laba,man tepa ir pakraujuoju jau antra sav ir nžn ar tai normalu.
Normalu
man tepliojo gal 2 men beveik be perstojo. Vėliau ilgėjo sausi tarpai. Bet jau 10 men. Kraujavimas nedingo visai, bet atsirado ciklas ir tapo trumpas bei negausus
Kiek konsultavausi su gyd, tai minėjo, kad tepliojimai gali tęstis iki 6 men, kol nesuplones gleivines sluoksnis
Nebent bėga labai labai gausiai, tada jau negerai .
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai