malisk1 parašė:
Sveikos, tos kurios jaučiat judesiukus, kur jaučiat? Aš grynai pilvo apačioje jaučiu (ne visada), kartais toks jausmas, kad makštį jis būtų ar tiesiog rakinėtų ten,…
Laba, irgi pilvo apačioj dažniausiai malasi
malisk1 parašė:
Sveikos, tos kurios jaučiat judesiukus, kur jaučiat? Aš grynai pilvo apačioje jaučiu (ne visada), kartais toks jausmas, kad makštį jis būtų ar tiesiog rakinėtų ten,…
Laba, irgi pilvo apačioj dažniausiai malasi
Din01 parašė:
Sveikos, ar planuojat darytis fotosesijas?
Gal žinot kas Klaipėdoje fotografuoja? Galbūt netgi su apranga, kad pačiai rupinti…
Norėjau profesionalios, bet mes UK ir čia aplink kainos 400-550£
kadangi fotografija mano hobis, tai manau pasitelksiu vyrą į pagalbą ir bendrom jėgom kažką sukursim
malisk1 parašė:
Pas mane pilvo apačioj malasi ir kai darbe prie stalo sėdžiu matyt vietos mažiau lieka, tai kartais atrodo kiaurai išlipt bando
mrs.R parašė:
Norėjau profesionalios, bet mes UK ir čia aplink kainos 400-550£kadangi fotografija mano hobis, tai manau pasitelksiu vyrą į pagalbą ir bendrom jėgom kažką…
Per apačią? 🙈😅 joo, man sėdint irgi toks jausmas kad išlys per ten
malisk1 parašė:
Kiaurai per pilvo siena
nes tikrai atrodo, kad labai nepatinka, kai sedžiu prie stalo
tai darbe jau visokių sėdėjimo pozų išbandžiau
koko_shanel parašė:
Laba, irgi pilvo apačioj dažniausiai malasi![]()
Laba aš irgi pilvo apačioje jaučiu tik
Sirdute377 parašė:
Siandien 20+ 2 nejauciu dar jokiu judesiu. Ar yra dar kurios tokiu laiku tai pat nejaucia? Gal del to , kad esu is stambesniu🤔
Aš tokiu metu dar irgi nieko nejaučiau arba nesupratau dar, kad tai judesiukai, o ne žarnos
pradėjau jaust pakutenimus tikrus gal 21sav kažkur. Dabar jau tikrai gerai jaučiasi
Aš irgi ne iš lieknųjų ;)
Aš irgi kartais jaučiu, kad rodos tiesiai į makštį baksnoja.Taip nelabai maloniai, labiau patinka, kai aplink bambą įspiria. Bet tai ir galvoju, kada jau turi vaikas nusileisti žemyn galva ir jau būti taip? Nes panašu, kad dar vis plaukioja bet kaip. O mano šeimistė man sako, tu tik keturiom nevaiksčiok, jeigu kas nukrito ant žemės atsitūpk ir pasiimk, kad vaikas neapsiverstų. Tai panašu, kad čia vėliau pradėsgalioti.
Lina7 parašė:
Aš irgi kartais jaučiu, kad rodos tiesiai į makštį baksnoja.Taip nelabai maloniai, labiau patinka, kai aplink bambą įspiria. Bet tai ir galvoju, kada jau turi vaika…
Na aš įsivaizduoju, kad dar tikrai anksti jog įsistatytų 🤔 nes nu plaukioja pilve, tai va grynai pilvo apačioj pačioj, tai aukščiau, tai vienam šone, tai kitam
malisk1 parašė:
😂😂😂 man irgi lygiai tas pats darbe sėdint
atrodo braunasi lauk :)))
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai