pukuotukas parašė:
Na dėl apsigimimų galima išsitirti, bet su metais apskritai tikimybė pastoti natūraliai mažėja![]()
Aš prieš abortus
pukuotukas parašė:
Na dėl apsigimimų galima išsitirti, bet su metais apskritai tikimybė pastoti natūraliai mažėja![]()
Aš prieš abortus
Mano svajone du dabar du po kokiu 7metu bet manau tai tik ir liksgrazia svajone. Nes ner nei galimybiu nei sveikatos. Todel asmeniskai as stociau ties dviem. Bet cia tik mano nuomone.
As manau kad mazas akirtumas tarp vaiku yra jiem smagiau. Todel noreciau auginti taip kad turetu salia drauga mazdaug bendraamzi. O kai trys tai man taip ir skamba galvoj trecias nereikalingas. Ar trecias brolis kvailelis
bet cia tik mano kvailas seimos modelis is praeities
aviete1205 parašė:
Man regis, kad tokio atsakymo "kas geriau" na tiesiog nera. As laukiuosi 3io vaikelio. Ar tai geriau, as nezinau. O vyrai manau niekada jau taip baisiai baisiai ner…
Uzmeciau aki, kad antraji vaikeli gimdete beveik tuo paciu metu kaip ir as, o jau ir trecio laukiates ;))) planavote ir norejote taip greitai pastoti? ;) atleiskite uz toki klausima, as tik is smalsumo ir tikrai geranoriskai :)) nes as pati atrodo dar vaje vaje, nenoriu dar taip greitai vel gimdyti
-Egle- parašė:
Kuo daugiau tuo linksmiaumano vyras sake ' du vaikai tai ne vaikai'
na tai laukiames trecio,vyras labai dziaugiasi. Kai mane aplanko mintys,kad bus s…
Matau, kad vaikučiai labai panašaus amžiaus, tik mano mergytės. Ar spėjote padirbėti tarp vaikų auginimų, ar tiesiog vaikučius auginate namie?
pukuotukas parašė:
Matau, kad vaikučiai labai panašaus amžiaus, tik mano mergytės. Ar spėjote padirbėti tarp vaikų auginimų, ar tiesiog vaikučius auginate namie?
Nespejau,isejau i atostogas pirmaji dekreta ir vis dar atostogauju
-Egle- parašė:
Nespejau,isejau i atostogas pirmaji dekreta ir vis dar atostogauju![]()
Na, tai spėju pašalpa motinystės nedžiuginanti
Neįsivaizduoju, kiek reikėtų skirti trims vaikučiams, kad kiekvienas būtų patenkintas tiek savo lankomu būreliu, tiek šiaip galimybe pramogauti
pukuotukas parašė:
Na, tai spėju pašalpa motinystės nedžiuginantiNeįsivaizduoju, kiek reikėtų skirti trims vaikučiams, kad kiekvienas būtų patenkintas tiek savo lankomu būreliu, t…
Kol mazi vaikai,tai ir norai ne kosminiai,o paskui gi i darba grisiu...yra dirbantis vyras,juk ne tik is vpa ismokos gyvenam
Kolkas musu vaikus dziugima paprasti dalykai,ciuozinejimas nuo kalniuko su rogutem,vasara maudymasis upeje ir pan.
Turiu du vaikučius, yra sunkoka nors skirtumas tarp jų 2metukai. Nors vaikiukai planuoti, žinojau kad nebus lengva bet visgi vaikiuku režimai skyriasi....tenka prisilakstyti prie dvieju per diena, o dar ir naktiniai kėlimaisi...BET LABAI LABAI JUOS MYLIU, po kokiu 6 metukų dar vieno norėčiau...juk vaikai motoriukas kuris skatina mus gyventi ☺
pritariu 3 geriau negu 1 ...o 2 vaikai jau gerai...na o trys- puiku.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai