Rasuolle parašė:
Aš viską vežiausi savo nuožiūra. Vaikui asiėmiau 5 komplektus drabužėlių, sauskelnių 24vnt. pakuotę, bet visų nesunaudojome, nes dar gavome iš ligoninės dovanų, kur…
Čia į kitą temą. Gavot dovanų kažką čia?
Josvainių g. 2, KaunasRasuolle parašė:
Aš viską vežiausi savo nuožiūra. Vaikui asiėmiau 5 komplektus drabužėlių, sauskelnių 24vnt. pakuotę, bet visų nesunaudojome, nes dar gavome iš ligoninės dovanų, kur…
merdzina parašė:
Gavome lagaminėlį su dviem kūdikių draudimais, kuponais nuolaidoms, sauskelnių pavyzdžiais ir t.t.
Rasuolle parašė:
Gavome lagaminėlį su dviem kūdikių draudimais, kuponais nuolaidoms, sauskelnių pavyzdžiais ir t.t.
Geras. Mes nieko negavom
merdzina parašė:
Duod lagamineli bet jame nieko vertingo😁 reklamos ir makulatura😁 kaip mes sakem vertingiausia buvo pora draudimu ir ergo draudimas idejo dovanu kojinytes tai va va turbut tos kojinytes vienintelis geras daiktas is to lagaminelio😁
kristina7772 parašė:
Duod lagamineli bet jame nieko vertingo😁 reklamos ir makulatura😁 kaip mes sakem vertingiausia buvo pora draudimu ir ergo draudimas idejo dovanu kojinytes tai va va…
Esmė ne turinyje, bet kad aplamai nieko nedavė. Maniau jau nebedalina
neaišku pagal ką atsirenka kam duot ir kam ne
merdzina parašė:
Geras. Mes nieko negavom![]()
Iš gimdyklos parvežė mus apie 5val. ryto, tai už poros valandų atėjo akušerė, kuri tą naktį dirbo ir atnešė tas dovanas.
naujokė1 parašė:
O kažkokių palučių neperšlampamų, vystyklų, merliukų nereikėjo?
Paklotų irgi turėjome, tiesėme ant vystymo lentos, kuri buvo palatoje.
Sveikos. Gal galit pasakyti ko reikia gimdyvei ir kūdikiui gimdymo metu ir palatoje? Nes visur skirtingai rašo.. Pati esu iš Klaipėdos, bet planuojamas gimdymas Kaune, nes su dvyniais.. Klp visko reikia nuo epidiuro iki sauskelnių, o įdomu kaip yra Kaune. Ką susidėti į lagaminą ko nepamiršti ir kad ne prisidėti to ko gali ir neprireikti. Ačiū pasisakiusiom mamytem 😉
ggggreta parašė:
Sveikos. Gal galit pasakyti ko reikia gimdyvei ir kūdikiui gimdymo metu ir palatoje? Nes visur skirtingai rašo.. Pati esu iš Klaipėdos, bet planuojamas gimdymas Kau…
Gimdžiau II Kauno klinikinėje ligoninėje prieš 2,5sav., viską dėjausi savo nuožiūra, nežiūrėdama jokių sąrašų. Į gimdyklą pasiėmiau sauskelnes vaikui, drabužėlių komplektą (smėlinukas, šliaužtinukas, kepurytė, pirštinytės, vilnonės kojinės), sau sauskelnes 1vt., šlepetes, o naktinius ir chalatą davė.
Palatoje turėjau daugiau drabužėlių vaikui (apie 5 komplektus) sauskelnių 24vnt. pakuotę, vienkartinių paklotų, kombinezoną, pleduką, auto kėdutę. Sau: naktinius, chalatą, drabužius vykimui namo, sauskelnių, storų įklotų, rankšluosčių sau ir vyrui, taip pat šlepetes sau ir vyrui (su savo buvau ir gimdykloje, ir palatoje), drabužių vyrui, šampūną, dušo želę, clogin putų apsiprausimui (labai geras dalykas). Epidūro pirkti nereikia, jis priklauso, tačiau man jau nebuvo kada jo leisti.
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai