Astulee parašė:
kazin ka send mamules veikia? taip ramu cia![]()
va ir as ta pati pagalvojau
blyn, musu mazius dvi val reke istisai, jau net nebezinojom ka daryt, viskas blogai, ir tik dabar uzluzo. tikiuosi nusnus koki pusvalanduka
Astulee parašė:
kazin ka send mamules veikia? taip ramu cia![]()
va ir as ta pati pagalvojau
blyn, musu mazius dvi val reke istisai, jau net nebezinojom ka daryt, viskas blogai, ir tik dabar uzluzo. tikiuosi nusnus koki pusvalanduka
vada parašė:
va ir as ta pati pagalvojaublyn, musu mazius dvi val reke istisai, jau net nebezinojom ka daryt, viskas blogai, ir tik dabar uzluzo. tikiuosi nusnus koki pusvalanduka
![]()
o kas dabar nutiko jaunuoliui kazin.
Fatiga parašė:
Vada, miegelis bande uzpult mazaji, del to reke?mergaites, kaip darot burokeliu salotas? As pati nevalgau, tai ne nezinau, kaip ten kas ten. Lyg svogunas ir aliejus i burokelius dedas?
jei miegelis puola tai greit nuluzta, speju dantukai gal jau pradejo ramybes neduot, nes mamos arba tecio pirstas per dantenas siek tiek padedavo nurimti
as tai burokelius sau darau su svogunu ir siek tiek aliejaus, o va vyrui skaniau su cesnaku ir siek tiek aliejaus
kiti dar su pupelem daro
Fatiga parašė:
Vada, miegelis bande uzpult mazaji, del to reke?mergaites, kaip darot burokeliu salotas? As pati nevalgau, tai ne nezinau, kaip ten kas ten. Lyg svogunas ir aliejus i burokelius dedas?
čia mano receptukas (perimtas iš mamos): burokėliai (supjaustyti kubeliais), marinuoti agurkėliai (irgi kubeliais), biškutį svogūnėlio (smulkiai supjaustyto), druska, pipiriuko biškutį. kai turiu, dar dedu virtų pupelių. galima maišyti arba su aliejumi , arba su grietine ir majinezu (čia jau bus riebiau
Fatiga parašė:
as tai kai svoguno nevalgau tai nededu. man patika burokelis ir rauginti agurkai+ majonezas
Astulee parašė:
as tai kai svoguno nevalgau tai nededu. man patika burokelis ir rauginti agurkai+ majonezas![]()
skanu ir taip
sveikos mamytes,
siandien buvo puiki diena. Vyras bendravo su maziuku, o as dariau balandukus
pasikvieciau kaimyne ir uosvius ir pavakarieniavom su taure vyno. Si diena tokia tolygi ir rami. O kaip smagu matyti kaip tevelis bendrauja su sunum
siandien vis zvilkciojau y ju bendravima, tai pastebejau, kad ir pas ju yra rysys, ne tik tarp manes ir vaiko
Vada, linkiu tau sekmes ir kantrybes rytoj
labas vakaras. na tuo gimnastikos kamuoliu ir aš gundausi. nes nulaužt savo merginą miegui eina tik stačią. sūpuojant, ant lovos spyruokliuojant. tai ant kamuolio manau būtų žymiai geriau, ir nugarai lengviau. tik va, gundausi pirkt gruoblėtą, su atsikišimais, man jis toks mažiau slystantis atrodo. stengiuos dabar pagalvot, apgalvot, o tai dažniausiai aš nusiperku, tik po to pagalvoju
taip susigraudinau šį vakarą... mūsų su mama santykiai visada laviruoja tarp karo ir taikos. liūdna, bet taip. daug pasakot, daug niuansų, kodėl taip.
bet ji labai myli mano dukrelę, gal net labiau nei mane. ir ji supdama ją šį vakar, pavaduodama mane, man pasakojo, kaip senų žmonių ligoninėj, onuškyje, kokie nereikalingi seneliai... jos klausdavo, kai ji močiutę lankydavo, o kada atvažiuos jų vaikai... mama sako man, tėvai tiek dėl vaikų padaro, supa, augina, be sveikatos palieka, skanesnį kasnį atiduoda, o senatvėj va kaip, užmiršti, vieniši.
\tai taip susigraudinau, sėdėjau ir ašarojau, ir galvoju, kad tik aš savo mama rūpinčiausi kai ši bus sena...
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai