nesliocike parašė:
aciu, nuraminotgeriau galejot pameluot
![]()
Paskui melagem vadinsi
nesliocike parašė:
![]()
Paskui melagem vadinsi
nesliocike parašė:
![]()
bet zinok,jei atvirai,tai as manau,kad tu pagimdysi laaaabai lengvai ;) nes tu man siame forume tokia fainas zmogutis atrodsai,tas tavo optimizmas ir humoro jausmas-super ;)
pilvux parašė:
![]()
![]()
bet zinok,jei atvirai,tai as manau,kad tu pagimdysi laaaabai lengvai ;) nes tu man siame forume tokia fainas zmogutis atrodsai,tas tavo optimizmas ir humor…
oho, aciu labai, kaip malonu girdet
bet gimdyt tas vargu ar pades, tada juokas nebeims
Pasaulis pagal Lu parašė:
Pirmakart gimdziau 5,5 val. Ir labai jau tikejaus kad su antru greiciau bus. Bet ne velnio![]()
Čia pats gimdymas tiek truko!!! Ar su saremiais skaičiuojant ?
nesliocike parašė:
na mamytes kuri pagimde nesenai buvo zodziai, kad taip jauciasi, man atrodo simta kart geriau jauciasi, nei po cp jautiesi po 2 dienu, o juk euforija ta pati, turi…
oi kam diskutuoti apie tai ko nezinai, pasipasakosim po gimdymu kaip jauciates, pirma antra diena tikrai apemus euforija kaip pries tai minejo, o po keletos dienu kai pradeda gyti ir ant siknos menesi laiko negali dorai atsisesti, jau nekalbant apie tai kaip pirma karta rimtam reikaliukui i wc nueiti ar su vyru myliuka tureti... taip kad apie tai pakalbesim visos po visko
.Visoms buna skirtingai, vienoms labai gal lengva, kitas kerpa, kitos plysta, taip kad...apie visus uz ar pries gidymus naturaliai ir cp pasilikime sau asmeniskai kai turesim patirties
Ievučiux parašė:
Na žiūrėsiu kaip čia busŠiandien pas gyd buvau, sujudino viska tai gal ir prasidės ateinančiom dienom
![]()
mums pirma sujudino, tai nakti prasidejo: iskart saremiai kas 2-3 minutes, trumpi ir neefektyvus
Linkiu, kad Jums bute kitaip
sako, kad gimdymas dazniausiai trunka tiek pat laiko kaip ir pas musu mamas arba seses, taigi ir mama ir sese pirma karta gimde apie para
antras mamos gimdymas (kai mane gimde) buvo greitesnis apie 10val. o vat sese antra vaikeli tik vasara gimdys
taigi tikrausiai ir manes laukia 24val. "malonumo"
anksciau tai baisiai bijojau gimdymo, o dabar kuo arciau i pabaiga tuo ramiau
Sigita85 parašė:
oi kam diskutuoti apie tai ko nezinai, pasipasakosim po gimdymu kaip jauciates, pirma antra diena tikrai apemus euforija kaip pries tai minejo, o po keletos dienu k…
palikim, sutinku
bet visos norim, tikimes ir visoms linkiu lengvo gimdymo
mane tai kazkaip ramina vistiek, va cia pas mus jau daug mamyciu susilauke vaikeliu ir nei viena nesake, kad galvojau jog mirsiu, arba alpau,miriau, prakeikiau viska. jos sako, kad sunku buvo, kankinosi, bet dalinasi dziaugsmu tik apie savo vaikelius
Snezana J. parašė:
sako, kad gimdymas dazniausiai trunka tiek pat laiko kaip ir pas musu mamas arba seses, taigi ir mama ir sese pirma karta gimde apie paraantras mamos gimdymas…
Oi, kaip prisimenu mano pirmas gimdymas su saremiais apie 27 val truko... Lb isvargina... Na pats stumimas tik 30 min, sakoma, kad puse velnio dar :)) bet db guodziuosi mintim, jog tikrai greiciau pagimdysiu
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai