greta4321 parašė:
paruošiamieji tikri sarėmiai turi būti reguliarūs![]()
Deja mano atveju saremiai nei su vienu reguliarus nebuvo
greta4321 parašė:
paruošiamieji tikri sarėmiai turi būti reguliarūs![]()
Deja mano atveju saremiai nei su vienu reguliarus nebuvo
Torri parašė:
Deja mano atveju saremiai nei su vienu reguliarus nebuvo![]()
tai kaip tada suprast kada jau prasideda ?
susipainiojau dabar išvis
greta4321 parašė:
tai kaip tada suprast kada jau prasideda ?susipainiojau dabar išvis
As supratau lengvai, nes skausmai i nugara ejo. Bet mano gimdymai isvis idomus buvo
pas kitas viskas buna kaip ir priklauso
Vioban parašė:
Sveikos,nezinau cia man ananasai suveike ar kas.![]()
Sekmadieni vakare taip uzsimaniau ananaso,suvalgiau apie puse ir dar prisiminus ju…
Nu geras...sveikinimai
Vioban parašė:
Sveikos,nezinau cia man ananasai suveike ar kas.![]()
Sekmadieni vakare taip uzsimaniau ananaso,suvalgiau apie puse ir dar prisiminus ju…
reik eit ananasų pirktis
jeigu vienai padėjo tai gal ir man suveiks
Bela24 parašė:
Torri, sveikinu supuojant antra mazyli!visos pasidziaugia susilaukusios, o tu taip tyliai ramiai nesiviesini
![]()
Ai matai uzdaram pasidziaugiau
vakar apie 16val pajauciau pirma saremi, bet galvojau, kad cia eiliniai paruosiamieji
vakare 19val gine pasake, kad kaklelis minkstas ir tiesus ir mazdaug 1cm prasiveres, tai nuramino, kad skubet ner kur, bet greit gimdysiu
ir as sau rami toliau bimbinejau su nelabai reguliariais saremiais. Ir apie 9vakar kazko staigiai pradejo daznet ir stipret. Ir 21:56 jau buvau pagimdzius. Vos spejom atlekt i ligonine, is masinos tiesiai ant gultu ir i gimdykla, po 3min jau turejau sunu. Tiesa nediduka 2760gr ir 53cm.
orka115 parašė:
Oj, hormonai vis dar daro savobet tu nebijok, viskas tikrai nera taip baisu ir skausminga kaip visi pasakoja - nusiteik, kad pati pasigimdysi greitai ir lengvai…
Dekui uz pozityvumo susni ;) manau, visoms laukiancioms savo dienos to reikia ;)
Torri parašė:
Ai matai uzdaram pasidziaugiauvakar apie 16val pajauciau pirma saremi, bet galvojau, kad cia eiliniai paruosiamieji
vakare 19val gine pasake, kad kaklelis mi…
kelių savaičių gimė ?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai