2014.10.06 08:59 (prieš 11 m.)
J.Vaida parašė:
nepykit, ne I tema tik issiburbet noriu... ant peties isaugo labai skaudus spuogas. Vyras pamate, norejo isspaust, neleidau, sakau skaudus, nelysk, pati issispau…
Oj, hormonai vis dar daro savo
bet tu nebijok, viskas tikrai nera taip baisu ir skausminga kaip visi pasakoja - nusiteik, kad pati pasigimdysi greitai ir lengvai, ir nelygink to skausmo tarp spuogo ir gimdymo... skausmingi saremiai, o ne pats gimdymas... nors man visis aiskino, kad tie saremiai - tai ale sukietejes pilvas ir skausmas kaip per menesines, taciau man paskutiniu metu skaudejo strenas,-tai tuos saremius ir jauciau per jas kai jie prasidedavo... mano gimdymas realiai truko 6 valandas, pries tai dar 22 valandu lasejo vandenys... galvojau po tu 6 valandu ir tu saremiu nebeturejau jegu neu kvepuoti nei stumti, bet viskas daug paprasciau - atejo laikas, nereikejo man nei skatinamuju, nei nuskausminamuju ir viskas ivyko zaibo greiciu
mano maziukas nors ir neisnesiotas - greit pritapo ir jau visas didzkis...kai pagalvojo - taip pamenu viskas iki smulkmenu, nors ir tuo metu atrodo ir nemiegojus ir issikankinus ir neturinti jegu, su visais skausmais,- tai viskas taip sureiksminta ir jua taip juokinga, nei ten bais skaudejo, nei ka
Zodziu, mergyt, nebijok, nusiteik pozityviai, viskas bus gerai... mes neturim tecio ir gyvenam dviese, bet esam be galo laimingi
ir del asaru nepergyvenk, verk i valias, nes kai pamatysi savo angeleli dar ne taip verksi, ir nors laikysi rankose, visvien verksi - cia naturalu, ir as verkiau visa menesi, ir negaliu paaiskint kodel - ar tai laime, ar dziaugsmas
VISKAS BUS GERAI