Irma92 parašė:
Aisku. Na mes dabar persirasem i valstybine ligonine. Tai pas juos parasyta data yra echoskopo, o ne mm. Jezusmarija. Tiek lauki to leliuko, o galvoj tokia maisalyn…
tai kada jums pagal eko gimdyt o kada pagal mm
Irma92 parašė:
Aisku. Na mes dabar persirasem i valstybine ligonine. Tai pas juos parasyta data yra echoskopo, o ne mm. Jezusmarija. Tiek lauki to leliuko, o galvoj tokia maisalyn…
tai kada jums pagal eko gimdyt o kada pagal mm
greta4321 parašė:
tai kada jums pagal eko gimdyt o kada pagal mm![]()
Pagal mm- 20. Pagal echo- 26
Irma92 parašė:
Pagal mm- 20. Pagal echo- 26![]()
pas mane atvirkščiai eko 20 mm 25
greta4321 parašė:
Dar kai neatėjas terminas tai lengva laukti,bet kai terminas atėjo ir praėjo jau sunkiau laukti atrodo niekad nepagimdysi![]()
na taip, is tikruju tai tikiu, kad kai sueina terminas, tai visai nebelinksma laukti pasidaro..
na bet po savaiteles jau vienaip ar kitaip ivyks sis procesas..
Stiprybes laukiant..
Skaja parašė:
Ir pati jau netveriu savam kailyje, kaip norisi greiciau prisiglausti.. O ir visi giminiu bei pazistamu skambuciai "ar jau?" irgi neprideda smagumo :))
oj, del skambuciu uzjauciu tikrai..
jau mane dvi drauges erzino, gal pries savaite, klausinejo kada tiksliai terminas, o as vis sakiau, kad spalio gale ir tikslios datos niekaip nesakiau. Tai vienai nepakeliau karta, tai jau galvojo, kad gal ligoninej. Nu bet kaip erzina tie smalsavimai.. As tik labai dziaugiuosi, kad tikslios datos praktiskai nieks nezino, tai jau butu sia savaite klausimu lavina..
o ka jau kalbet apie kita savaite, jei uzsites laukimas..
greta4321 parašė:
pas mane atvirkščiai eko 20 mm 25
Idomiai
Irma92 parašė:
O man niekas ir nepasake, kad jie labiau kreipia demesi i menesiniu data... sesuo pasake. Kazkokie idomus tie daktarai cia, Kipre.![]()
na gal vieni vienaip ziuri, kiti kitaip.. man tai sake, kad pagal mm, bent jau mano akusere..
tyshkute parašė:
Sveikos mamytes. Mes su dukryte ir jungiames i spalinuku gretas. Gimem spalio 2d, per sargu diena![]()
Sveikinimai
SpalinukeDi parašė:
na taip, is tikruju tai tikiu, kad kai sueina terminas, tai visai nebelinksma laukti pasidaro..na bet po savaiteles jau vienaip ar kitaip ivyks sis procesas.. :…
Na taip vieni gimsta anksčiau kiti vėliau telieka toliau laukti juokauju iki lapkričio tikrai pagimdysiu
Aš katik iš ginės
sakė vandenų dar užtenka, kaklelis tebestovi vietoje (atsidaręs 2,5 cm), o mergytė jau pasiruošusi gimti. Dar žiūrint kaklelį kažką ten pakrapštė, sakė gal suskatins gimdymo veiklą. O jei nepagimdyčiau per šią savaitę, tai 29 d. jau guldys į ligoninę ir skatints gimdymą
tai aš labai tikiuosi, kad nesulauksiu kito trečiadienio. Taip gerapasidarė, kai jau žinau, kad po savaitės tikrai turėsiu lėlytę
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai