ingulius parašė:
Aš katik iš ginėssakė vandenų dar užtenka, kaklelis tebestovi vietoje (atsidaręs 2,5 cm), o mergytė jau pasiruošusi gimti. Dar žiūrint kaklelį kažką ten pakrapš…
Geros naujienos
ingulius parašė:
Aš katik iš ginėssakė vandenų dar užtenka, kaklelis tebestovi vietoje (atsidaręs 2,5 cm), o mergytė jau pasiruošusi gimti. Dar žiūrint kaklelį kažką ten pakrapš…
Geros naujienos
tyshkute parašė:
Sveikos mamytes. Mes su dukryte ir jungiames i spalinuku gretas. Gimem spalio 2d, per sargu diena![]()
Sveikinimai
greta4321 parašė:
Norėjau paklausti gal yra mamyčių kurios ėjote į dienos staciconara ? Jeigu taip ką ten daroTyrimus kokius ar šiaip ateini pagulėt
Man nuo rytojaus ten r…
Paklausys vaiko tonusų,daro ekoskopą (bet jums jau šiandien žiūrėjo,tai gal nebežiūrės),patikrina vandenų spalvą,ir apžiūri kaklelį
ingulius parašė:
Mes gimem ir praejus terminui. Tai po termino kai mane pakrapste, tai viskas ir prasidejo palengva po biski ir po poros dienu jau lelyte supavau
tai manau kad jus tikrai ant dienu supuosit savo grazuolyte
Simuutėėėė parašė:
Sveikinimai![]()
Aciu
rutapuke parašė:
Po ilgu kanciu, sunkios nemigo nakties ir nerimo 2014 10 20 12.05h pagaliau sulaukem savo mazo stebukliuko, dieviskai grazaus ir ramaus sunelio:…
Errrikiux parašė:
Ir mes sianakt 3.20 sulaukem sunaus, Majus 3kg170g, 48cmsiek tiek aplenkem Sofija
uztrukom nuo pirmu saremiu mano gyvenime (paruosiamuju nejauciau niekad…
OlgaVan parašė:
Kaip ir reikia termino diena. Mergaite!!!
meile119 parašė:
Sveiki pagimdziau berniukas spalio 18 d.esu labai laiminga ;)*
tyshkute parašė:
Sveikos mamytes. Mes su dukryte ir jungiames i spalinuku gretas. Gimem spalio 2d, per sargu diena![]()
Dideliausi sveikinimai mamytėms ir jų mažulėliams
Errrikiux, matai, kaip šauniai viskas baigėsi, o pamenu, kad nėštumo eigoj tiek nerimo turėjai ;) Labai daug jaudinais...
T.Draugele parašė:
Broliui 23. :)) Manau kai didelis skausmas tu negalvoji kas aplink tave randasi.Jis mergytes krikstatevis bus ir taip visa nestuma labai palaikd mane. :ged…
Tu klausyk, bet tavo broliui tai pagarba...
Ne visi vyrai tokius dalykus atlaiko
Eina sau
SpalinukeDi parašė:
bent jau mano gine man yra sakius, kad pagal menesines ziuri data, ir nesvarbu, kaip rodys echoskopas, ypac paskutiniais menesiais echoskopas gali suklaidinti, nes …
Čia yra labai individualus dalykas. Jei mėnesinės reguliarios, tada ir galima drąsiai remtis jomis. Bet jei mano atveju, tai jei būtų reguliaru, terminas turėjo būti rugsėjo 29-30 d. Paskutinės mėnesinės buvo gruodžio 23 d. Ciklas baisus, nuo 15 iki 90 d. net yra trukęs. Dažniausiai trunka virš 40 d. Tai tada ir belieka mėtytis pagal echoskopus tik "maždaug"...
judoshiukas parašė:
Dideliausi sveikinimai mamytėms ir jų mažulėliams![]()
![]()
![]()
Errrikiux, matai, kaip šauniai viskas baigėsi, o pamenu, kad nėštumo eigoj tiek ne…
na kai toks nereguliarus ciklas, tai tikiu tada..
Evveliute parašė:
Paklausys vaiko tonusų,daro ekoskopą (bet jums jau šiandien žiūrėjo,tai gal nebežiūrės),patikrina vandenų spalvą,ir apžiūri kaklelį![]()
sveika o kaip patikrina vandenu spalva?ehoskoppu?
Sveikos mamytes. man 22d terminas, o savijauta labai gera, nebuvo jokiu saremiu,paruosamuju ir pan. o vaikelio judesiu labai mazai juntu gal i diena viena karta arba kelis.seniau buvo labai dideli ir pastovus,o dabar labai sumazejo.. ir labai nerimauju ar cia normalu ar ne? gal kazkam taip buvo?;/
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai