dvynes andzela ir adrija parašė:
sweikutes mano mergytem pastebejau kad pienlige prasideda ka daryti?
Man gyd.sake jei prasides pavalyti su soda,1 arb.saukstelis sodos I stikline vandens ir su merliuku pavalyti
dvynes andzela ir adrija parašė:
sweikutes mano mergytem pastebejau kad pienlige prasideda ka daryti?
Man gyd.sake jei prasides pavalyti su soda,1 arb.saukstelis sodos I stikline vandens ir su merliuku pavalyti
Torri parašė:
Pradzioj su soda pavalyt, o jei nepadeda, daktarui pasirodyt.
aciu pabandysiu
Sveikos esamos ir busimos mamytes
sveikunu visas naujas spalinuku mamytes
ir taip pat pranesu jog vakar mums gime sunus 3900g ir ugio tos svarstykles tiksliai ismatuot negalejo nes i jas musu mazylis netilpo. Labai dziaugiuos daktaru ir akuseriu prieziura maziausiai to tikejaus bet jauciaus taip tarsi gimdyciau artimu zmoniu rate ir nei susitarus buvau nei pinigu kam mokejau o apsokineta tai oho. Kas dar laukiat savo mazyliu tai linkiu kuo lengvesniu gimdymu.
nerigute123 parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytessveikunu visas naujas spalinuku mamytes
ir taip pat pranesu jog vakar mums gime sunus 3900g ir ugio tos svarstykles tiksliai i…
Sveikinimai
Turtas parašė:
Tai buvot gryze namo? ar dar po gimdymo neisleidzia jusu?
Nuo antradienio namie buvom jau
šian pirma naktis kai atskirai būsim
ligoninė perpildyta tai reanimacijoj mažiukas mano
Simuutėėėė parašė:
Nuo antradienio namie buvom jaušian pirma naktis kai atskirai būsim
ligoninė perpildyta tai reanimacijoj mažiukas mano
![]()
Viskas bus gerai pamatysit
nerigute123 parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytessveikunu visas naujas spalinuku mamytes
ir taip pat pranesu jog vakar mums gime sunus 3900g ir ugio tos svarstykles tiksliai i…
Sveikinimai
Sveikos Merginos,
Noriu jums pasipasakoti savo keista istorija. Gal kas prisimena mane, kai rasiau, kad jau esu ligonineje ir daktarai zada, kad jau jau bus... Bet deja vis dar esu su pilvuku ir vis dar namie. Termino diena prasidejo saremiai. Reguliarus, gan skaudus, bet ne iki rekimo, pakenciami. Nakti nuvykome i ligonine, veiksmas vyksta, kaklelis per du pirstus atsiveres, taip man paaiskino. Pagulde ir patikino, kad jau greitai gimdysiu. Ryte viskas sustojo, saremiai dingo. Issiunte namo. Laukitnamie-sako. Na as laukiu...laukiu... Vakar vel lyg reguliarus saremiai. Dabar galvoju, nea, nevaziuosiu i ligonine, nes vel issius namo. Pralaukiau visa nakti, ko pasekoje nemiegojau nei minutes, vis skaiciavau saremius kurie pasidare labai reguliarus kas 4 min. nuo 1 nakties iki Dabar!!! Bet toliau 4- 5 min nejuda. Leidau vyrui issimiegoti vadinasi. Ryte, graziai issimaudzius vaziuojame vel. Patikrina viska, taip saremiai stiprus ir tikri, ne mano fantazija. Bet kaklelis nesiveria nors tu ka. Vis dar, kaip daktare issireiskia, per du pirstus. Finalas. Sako nori, gali likti, bet dar neskatinsim, arba vaziuok namo ir lauk. Siuo metu esu namie. Saremiauju, truputi kraujuoju, taciau is vietos nejuda. Labai esu isvargusi nuo tu saremiu ir laukimo, nemigos. Nera labai sskauda, bet suriecia kas 5 min. Vaikelis jauciasi gerai, kartais kruta, tai nors del to esu rami. Aciu, kad isklausete, paskaitete, nes visa mano seimyna jau kraipo galva, galvoja, kad as pardedu i ligonine vazinedama.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai