Inullkaa parašė:
gime 3720 kg.50 cm;)) kaip daktare sake gigantas;D nieko,kuo tolyn,tuo maziau priaugineja;D
mes ir tokio pat svorio gimem
tik 2cm daugiau,maitinu mp ir 3men sverem 5.5kg
Inullkaa parašė:
gime 3720 kg.50 cm;)) kaip daktare sake gigantas;D nieko,kuo tolyn,tuo maziau priaugineja;D
mes ir tokio pat svorio gimem
tik 2cm daugiau,maitinu mp ir 3men sverem 5.5kg
Errrikiux parašė:
jau trecia naktis mum tas pats, nusisausiu tuoj, taaaaip miego noriu hrrrrjauciu dantys dygsta, nes tiek verkia, tiek verkia, ka glva tuoj sprogs, ir pu…
Mano dukryte irgi tiek pat sveria,bet ji pradejo prastai valgyti nors atrodo aktyvi ir besisypsanti
nrimante parašė:
Nepergyvenkit,musu viduriai ir ne kokie,matyt visiems taspats...mes dar nesam trieju men o jau virs 6kg,a ne bus perdaug :/
Mes triju men sverem 6,7 tikrai nebuvo storulis,nors maniskis stambiu kaulu bernaitis.
litaueryte parašė:
Kaip mums sake del svorio jei yra maitinama MP svoris yra i mazaja puse o jei misinuku yra daug didesne tikimybe i nutukima![]()
Nesutikciau su jumis,kaip paskaitau tai cia vaikuciai maitinami mp net stambesni nei misinukais,cia nuo genu,nuo daug ko priklauso,misinukas gaminamas mp pagrindu ir koloringumas toks kaip mp.
Vilte3 parašė:
Mano dukryte irgi tiek pat sveria,bet ji pradejo prastai valgyti nors atrodo aktyvi ir besisypsanti![]()
Kaip db su valgymu,pasikeite kas? Tai tu tik mp maitini ar ir misinuku?
Vaidoushka parašė:
Nesutikciau su jumis,kaip paskaitau tai cia vaikuciai maitinami mp net stambesni nei misinukais,cia nuo genu,nuo daug ko priklauso,misinukas gaminamas mp pagrindu i…
As taip pat manau kad kas maitina mp tam svoris mazesnis nei maitinant misinukais
Gal galite patarti ismanancios apie ergonomiskas nesiokles - kokios nesiokles islaiko kudikeliu kojytes taisyklingoje pazicijoje ir leidzia nesioti kudiki tiek atsukta i mama, tiek i lauko puse? ErgoBaby gan brangios nesiokles, noretusi pigesnio varianto, bet kad vaikas nekabetu ant klyniuko.. Pradzioje norejau isigyti slinga, bet kazkaip abejoju juo. O mano panelei norisi veiduku i aplinka but nesiojamai didziaja dienos dali..
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai