rlukauskiene1101 parašė:
man lygiai tas pats.vyrui sakiau kad jei tokiais tempais ir toliau auksiu tai dankrato tuoj reiks kad is lovos isridentudabar jau islipu kai kokia kerepla
paguoda viena,nedaug jau liko
rlukauskiene1101 parašė:
man lygiai tas pats.vyrui sakiau kad jei tokiais tempais ir toliau auksiu tai dankrato tuoj reiks kad is lovos isridentudabar jau islipu kai kokia kerepla
paguoda viena,nedaug jau liko
blizgutisss591 parašė:
Sveikos naujai prisijungusios![]()
Aciukas
gintare parašė:
paguoda viena,nedaug jau liko![]()
kur jau nedaug 3 druti menesiai dar,man jie patys baisiausi turbut bus
rlukauskiene1101 parašė:
kur jau nedaug 3 druti menesiai dar,man jie patys baisiausi turbut bus
As cia taip save guodziu
tikrai taip liko patys sunkiausi menesiai
o kur dar gimdymas,ojei kaip bijausi
gintare parašė:
As cia taip save guodziutikrai taip liko patys sunkiausi menesiai
o kur dar gimdymas,ojei kaip bijausi
![]()
as labiausia bijau cezario arba kad spetume i ligonine nuvaziuot jei uzeitu namie kazkodel dabar tokios baimes.bet svarbiausia kad viskas baigtusi gerai
rlukauskiene1101 parašė:
as labiausia bijau cezario arba kad spetume i ligonine nuvaziuot jei uzeitu namie kazkodel dabar tokios baimes.bet svarbiausia kad viskas baigtusi gerai
Va as ir bijau kad tik spetume,nes antras pupa tai buvo labai greitas,o mes dar ne namie,tai bijau kad galiu kazko nesuprasti,ir vyro salia nebus nes tures su vaikais likt,neturim cia nei mociuciu nei giminiu kad padetu... noriu namo,abu gimdziau Marijampolej tai labai gerai buvo
labas rytas, aciu uz sveikinimus, cia atvira grupe, tai nemanau, kad kas nors imsis rasyt kas ka tures, tos kurios bendrauja uzdaroje grupeje tai jau gal ir sarasiuka turi, as is tos grupes pabegau
Aciu uz sveikinimus, tuoj pacios zinosit ka turesit, tai cia su tuo 100proc , tai kaip sakau 100proc tik tada kai jau gims ir pamatysim tabaluoja kas tarp koju ar netabaluoja :)) tai neuzsiciklinu tuo pasakymu, kad mergaite :)\
As scanu nebeturesiu daugiau, viskas cia UK du pagrindiniai scanai, paskui privaciai jei nori, bet neapsimoka, nes ta pati pamatysi ir isgirsi, nors su pirmu vaiku, kai uk dare antra scana pasake bus berniukas , o grizus i LT atostogu smalsumo delei nuejau i privatu kabineta, tai sake mergaite ir viska papasakojo ta pati, ka angliskai girdejau
tik lytis buvo kita, pasirodo Anglijos gydytojai geriau mate
Agnestaa parašė:
labas rytas, aciu uz sveikinimus, cia atvira grupe, tai nemanau, kad kas nors imsis rasyt kas ka tures, tos kurios bendrauja uzdaroje grupeje tai jau gal ir sarasiu…
labas rytas mamukai
na mes dar nezinom ka turesim
gal pasakys 29 nes laukia skanas
laukiu nesulaukiu kas pilvuke gyvena
deimantyte 24 parašė:
labas rytas mamukaina mes dar nezinom ka turesim
gal pasakys 29 nes laukia skanas
laukiu nesulaukiu kas pilvuke gyvena
Jei vaikas bus geroj pozoj ir kojyciu nesukryziaves tikrai pasakys
bus orientyras ka pirkti, nors man nebus bedu daug like nuo Kevino
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai