Agnestaa parašė:
Jei vaikas bus geroj pozoj ir kojyciu nesukryziaves tikrai pasakysbus orientyras ka pirkti, nors man nebus bedu daug like nuo Kevino
![]()
man labai grazus jusu berniuko vardukas
Agnestaa parašė:
Jei vaikas bus geroj pozoj ir kojyciu nesukryziaves tikrai pasakysbus orientyras ka pirkti, nors man nebus bedu daug like nuo Kevino
![]()
man labai grazus jusu berniuko vardukas
deimantyte 24 parašė:
man labai grazus jusu berniuko vardukas![]()
Oi aciu
vyras isrinko, si karta sake rinkti man tai as jau isrinkau Klaudia jei nuomone nesikeis
juk nemazai laiko
Agnestaa parašė:
Oi aciuvyras isrinko, si karta sake rinkti man tai as jau isrinkau Klaudia jei nuomone nesikeis
juk nemazai laiko
![]()
as sakiau jai bus berniukas bus klaudijus arba igniukas o mergytes gal vakare bet dar nezinau nuomone kas 5 min keiciasi
deimantyte 24 parašė:
as sakiau jai bus berniukas bus klaudijus arba igniukas o mergytes gal vakare bet dar nezinau nuomone kas 5 min keiciasi![]()
tai dar galvoju Kamila, Luka, nezinau pati
Agnestaa parašė:
tai dar galvoju Kamila, Luka, nezinau pati![]()
kai gims tada ir nuspresim
deimantyte 24 parašė:
kai gims tada ir nuspresim
taip
blizgutisss591 parašė:
grazus grazus pilvelis tik man keista kad man po dvejiu dienu bus 20 savaiciu o tokio pilvuko net nerao ir valgau ir vitaminus geriu ko tik nedarau kad did…
Zinok manau tai normalu. Mano tai irgi mazas ypac ryte. O kai vakar dariau eho, tai sake viskas l.gerai. Vaikas net didokas. Svoris 315. Cia turbut nuo ugio ir organizmo priklaso
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai