Agnieska09 parašė:
Tai,kad jau daug musu cia buve pirmam vizite...
Tiesa
kaikurios jau kelis kart buvę
Agnieska09 parašė:
Tai,kad jau daug musu cia buve pirmam vizite...
Tiesa
kaikurios jau kelis kart buvę
Na aš dabar nesupratus kažkiek likau. Užsiregistravau klinikose telefonu pas ginekologę- genetikę. Paskyrė datą, laiką ir pasakė pavardę. "Pasigūglinau", niekur nerandu, kad ta gydytoja būtų ir genetikė.
Nieko negaliu įsidėti į burną. Pykina net pagalvojus apie maistą..
pifpaf parašė:
Na aš dabar nesupratus kažkiek likau. Užsiregistravau klinikose telefonu pas ginekologę- genetikę. Paskyrė datą, laiką ir pasakė pavardę. "Pasigūglinau", niekur ner…
O pas ka uzregistravo? Vilniuje?
Jolanta37 parašė:
O pas ka uzregistravo? Vilniuje?
Kaune, klinikose. Eglę Savukynę. Turbūt reikia palaukt ir kitą dieną perskambint ir pasitikslinti, nes šiandien galva nedirba.
Papildymas. Radau jau daugiau informacijos
pirminė konsultacija (perinatalinė genetinė (chromosominių anomalijų) diagnostika pirmąjame nėštumo trimestre)
Gal yra kas gali paaiškinti kas yra ta perinatalinė diagnostika iš savo patirties?
pifpaf parašė:
Kaune, klinikose. Eglę Savukynę. Turbūt reikia palaukt ir kitą dieną perskambint ir pasitikslinti, nes šiandien galva nedirba.
Aa, Kaune, aisku
Gal tiesiog ne ten uzrase tave...
vitaa9 parašė:
Na merginos , siandien jau neitin gera savijauta visa diena pykina . Isejau pasivaiksciot nu taip bloga .
Man kaip tik, kol vaikštau lėtai lauke, tol gerai. tik grįžtu į namus ir bloga nuo visko, silpna, pykina, erzina kvapai ir pan. Pirmą kartą dabar šiandien valgiau (obuolį), kad galėčiau folį sugert. O taip turbūt išvis nevalgyčiau.
taniuska6926 parašė:
Folio rugsti geriat pries ar po valgio? Ar yra skirtumas?
As tai geriu nakciai, kad po to nereiketu nieko valgyti, nes man atrodo , kad negalima gert isgerus folio r. pieno, kavos, arbatos, valgyti varskes, ferm.surio... Nebent kazka maisau...
P.S. Aj, supainiojau su gelezim
pifpaf parašė:
Man kaip tik, kol vaikštau lėtai lauke, tol gerai. tik grįžtu į namus ir bloga nuo visko, silpna, pykina, erzina kvapai ir pan. Pirmą kartą dabar šiandien valgiau (…
Na man kai nebūna bloga , šiandien jau pernelyg pykino .
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai