pifpaf parašė:
Kaune, klinikose. Eglę Savukynę. Turbūt reikia palaukt ir kitą dieną perskambint ir pasitikslinti, nes šiandien galva nedirba.
O tu pas Savukynę jau ėjai? nes aš pas ją lankiausi Šiaurės šiemos klinikoje, tai įspūdžio gero nepaliko
pifpaf parašė:
Kaune, klinikose. Eglę Savukynę. Turbūt reikia palaukt ir kitą dieną perskambint ir pasitikslinti, nes šiandien galva nedirba.
O tu pas Savukynę jau ėjai? nes aš pas ją lankiausi Šiaurės šiemos klinikoje, tai įspūdžio gero nepaliko
Rasele 22 parašė:
Na ka mamytes.. laukiu eilej pas daktare.. patvirtinimo del nestumolb baisu kazkaip..
Viskas bus gerai , parašykit kaip sekės
pifpaf parašė:
Man kaip tik, kol vaikštau lėtai lauke, tol gerai. tik grįžtu į namus ir bloga nuo visko, silpna, pykina, erzina kvapai ir pan. Pirmą kartą dabar šiandien valgiau (…
Suprantu ta jausma
man savaite jau toks jausmas, visa pirma dienos puse pykinimas nuo visko, kelinta ryta is eiles issivalius dantis ir su klozetu padraugauju
siaubakas kazkoks,jegu nera,apetito nera...
Rasele 22 parašė:
O tas pykinimas ir pilvo skausmai turbut isvarys is proto..![]()
Man šiandien taip pat nekaip su tio pykinimu nedraugauju
taniuska6926 parašė:
Folio rugsti geriat pries ar po valgio? Ar yra skirtumas?
Na pas mane ant bonkutes raso, kad reikia gerti maisto metu, bet istiesu darau kai prisimenu, kartais pries valgi kartais po, bet dazniausiai jau pavalgius einant miegoti
minnti parašė:
O tu pas Savukynę jau ėjai? nes aš pas ją lankiausi Šiaurės šiemos klinikoje, tai įspūdžio gero nepaliko![]()
Dar tik eisiu, birželio 16 d. Skaičiau atsiliepimus, tai nuomonę ne kokią susidariau.
vitaa9 parašė:
Man šiandien taip pat nekaip su tio pykinimu nedraugauju![]()
As visad iki pietu po valgio, nes pries pykina nuo folio
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai