Mano mažąjį vėl kankina pilvuko problemos, galvoju vėl apie pokyčius mityboje.
Gal pasidalintumėte receptais, ką dažniausiai valgot.
PupuMama parašė:
Potraukis yra, bet tas sausumas akto metu ir kartais nuovargis viska atideda ? vaistuku niekaip nenusiperku ?
Sausumas sake normalu kad bus. Tai mes nusipirkom lubrikantus tiesiog ir viskas labai gerai einasi. Tik pradzioje buna skausminga siek tiek, reikia praktikuoti dazniau
Sunrise parašė:
Kur isigijot?
Gavau dovanu, bet vakar maciau akropolyje, vaikisku prekiu parduotuvej is s raides buvo lyg tokiu. Va sianakt jau miegojo, tai pats tas, ir pajudet gali biski, ir ne per daug.
agne.ge parašė:
Gavau dovanu, bet vakar maciau akropolyje, vaikisku prekiu parduotuvej is s raides buvo lyg tokiu. Va sianakt jau miegojo, tai pats tas, ir pajudet gali biski, ir n…
www.sterntaler.lt/Avis_Stanley-2576-Miegmaisis_su_HYDROCOOL®_pamusalu_Aviukas_Stanley_90cm#4434
new7 parašė:
Mazajai pagerejo, kai atsisakiau pienisku produktu ir kiausiniu (net blynai, jei su kiausiniu ir trupuciu pienu suaktyvina pilvo putima). O vat troskintos darzoves, kruopos, net zirniai, pupeles nesukelia, jokiu putimu, ta prasme papurpsi, bet be skausmu ir raitymusi... reik paciai stebeti kas tinka, kas ne. Sudetinga, bet kai atseki lengviau pasidaro
RožėDo parašė:
Ačiū labai, o sakykit jūs Lietuvoje gyvenat?;)
Ne, ne lietuvoj, bet ateidavo siuntiniai sekmingai ir lietuvoj. Ten prie prekes dazniausiai paraso, jei nesiuncia jos. Skirtingom prekem buna skirtingi tos siuntimo galimybes. Vienas siuncia visur kitu ne.
Giedra_sky parašė:
Ne, ne lietuvoj, bet ateidavo siuntiniai sekmingai ir lietuvoj. Ten prie prekes dazniausiai paraso, jei nesiuncia jos. Skirtingom prekem buna skirtingi tos siuntimo…
Ačiū labai! Bandysim;)
Mum
new7 parašė:
Mažiukui irgi pučia pilvuką, bandžiau keisti mitybą, bet labai sunku... saldumynų labai norisi, o ten ir kiaušiniai, ir pienas, ir miltai... stengiuosi riboti, bet pilnai atsisakyti labai sunku. Bandykit valgyt košes - grikių pvz., tada virtą mėsą, sriubas ir pan.
Lorrii parašė:
Mum
Saldumynus ir aš iš abiejų rankų valgau. Man lb pučia pilvą ir mažiukui nuo grikių ir jogurto
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai