Asara akyse parašė:
Man rekomendavo flugenil geli
Ar parduoda be recepto? ?
Asara akyse parašė:
Man rekomendavo flugenil geli
PupuMama parašė:
As nepirkau. Tiksliau norejau nusipirkt bet toj vaistinej nebuvo tai nevenusipirkau. Bet jis nereceptinis
Ateni92 parašė:
Man ginekologė skyrė FEMINELLA HYALOSOFT, nes tinka ir maitinančiom. Pamėginkit, gal pagelbės![]()
Man taip pat šitas buvo išrašę, viskas kaip ir susitvarkė
pupsissandra parašė:
O galvyte jusu lapkritinukai jau pilnai laiko?ir paguldytas ant pilvuko irgi pakelia?
Maniškio dar tabaluojanti tokia, ant pilvuko gerai pakelia ir sukinėja į šalis ☺ galėtų gulėt ir gulėt tokioje padėtyje ☺
Diole parašė:
Ar buna jusu maziuku pedutes dregnos? Del nuplikusio pakausio padidino doze vitamino d.. bet pedutes nebuna is siltuju..
Maniškio jau kelias dienas drėgnesnės, bet duodu vieną lašiuką. Rankytės vėsesnės būna po dėjimo į burnytę ☺
Ateni92 parašė:
Klausimas ne apie mažuosius... o jums jau susitvarkė viskas po gimdymo, kirpimų, plyšimų? Viskas grįžo į savo vietas kaip prieš gimdymą? Jokių tempimų, skausmų, pak…
Aš vis dar jaučiu tokį šiokį diskomfortą, ten kur siūta, būna užeina stipresni papilvės skausmai, ypač panešiojus daugiau vaikiuką. Jau kelias savaites pasireiškia toks jausmas, kad prasidės mėnesinės, bet taip ir nesulaukiu dar ☺
Ateni92 parašė:
Klausimas ne apie mažuosius... o jums jau susitvarkė viskas po gimdymo, kirpimų, plyšimų? Viskas grįžo į savo vietas kaip prieš gimdymą? Jokių tempimų, skausmų, pak…
Susitvarkė viskas, tik sausiau ir išskyrų kaip tik praktiškai nėra, įklotai nereikalingi.
MM neprasidėjo ir visai jų nelaukiu
Aktyvistė parašė:
O nėra taip, kad kol maitini tol mm nėra?
Taip turetu buti bet viskas priklauso nuo hormonu
pirmaja maitinau ir sirgau mm, antraja kol maitinau nebuvo, na ir dabar pilvo apacia buna pamaudzia bet kol kas nera mm, ir labai jau ju nelaukiu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai