Bonit parašė:
Kolkas geriausi atsiliepimai apie naujai atsidariusi kudykiu spa, partizanu gkol nauja vieta tai ir higiena ir aplinka malonesne
![]()
Idomu kaip mazylyje .kas lanke sake patiko irgi
Bonit parašė:
Kolkas geriausi atsiliepimai apie naujai atsidariusi kudykiu spa, partizanu gkol nauja vieta tai ir higiena ir aplinka malonesne
![]()
Idomu kaip mazylyje .kas lanke sake patiko irgi
Indraaaa parašė:
Idomu kaip mazylyje .kas lanke sake patiko irgi![]()
Bet mazylyje mazai vietos kiek girdejau
Sveikos, jungiuosi ir aš
tik iš karto prašau patarimo.. pastojau ir poliklinikoj, kad patekti pas gine, reikia pas šeimos pradžioj - tai pas šeimos einu 04.04 , o pas mano gine artimiausias talonėlis 05.08 (mokamų nedaro konsultacijų). Aišku dar tik 5 savaitėlės ir pats laikas būtų balandžio tą savaitę eiti, bet, kad priimtų pas gine ankščiau teko užsirašyti pas ne kokius atsiliepimus turinčią. Tai pradėjau stresuot... Kaip jūs sukotės situacijoj? ar pasiėmus siuntimą galima eiti, kad ir pvz į Mažylį? papasakokit kaip viskas vyksta, nes konkrečios info niekur nėra...
EM90 parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aštik iš karto prašau patarimo.. pastojau ir poliklinikoj, kad patekti pas gine, reikia pas šeimos pradžioj - tai pas šeimos einu 04.04 , …
Sveika prisijungus. Tikrai nestresuok nes dar labai mazas nestumas. Pirmo vizito metu paziures ar gimdyvininis ir ar vietoj. Tai pirma vizita gali eiti pas betkokia. O poto jau pasirinksi pas kure lankysies visa nestuma. Tik man tai idomei kad reikia seimos gydytojo siuntimo. Kokioj jus cia poliklinikoj? I mazyli ar kazkur tai tikrai neverta eiti nes jie be 12 sav nelabai nori ziuret.
kriste0506 parašė:
Sveika prisijungus. Tikrai nestresuok nes dar labai mazas nestumas. Pirmo vizito metu paziures ar gimdyvininis ir ar vietoj. Tai pirma vizita gali eiti pas betkokia…
Kalniečių poliklinikoj. skambinausi į registratūrą, sakė be siuntimo niekaip.. matyt darbo neturi gydytojos. Tai ramiai laukti balandžio ir po to jau sukti galvą
Ačiū, nuraminai šiek tiek
Viena pazystama sake kad kalnieciu poliklinikoj jei nestuma priziuri seimos gydytoja,o kai reikia ekoskopo tada tik nusiuncia pas gine. Tai manau pirma nueik pas savo seimos gydytoja ir bus aisku viskas. Nes vistiek dar labai mazas nestumas tai jie net nesureiksmina,buna kitom sako ateik 8 savaite tik.
EM90 parašė:
Kalniečių poliklinikoj. skambinausi į registratūrą, sakė be siuntimo niekaip.. matyt darbo neturi gydytojos. Tai ramiai laukti balandžio ir po to jau sukti galvą :…
Is kalnieciu poliklinikos patarcisu begti, arba bent susirasti normalia gine... Kitaip verksit krokodilo asarom, jauciu ten eiles pas ta normalia, nes ten kitos tai tokios raganos dirba...
st.greta parašė:
As esu Siaures seimos klinikoj prisiregistravusi, ten yra tikrai geru ginekologiu, nestuma priziuri ginekologe ir konsultuojates su akusere![]()
st.greta parašė:
As esu Siaures seimos klinikoj prisiregistravusi, ten yra tikrai geru ginekologiu, nestuma priziuri ginekologe ir konsultuojates su akusere![]()
Ir as lankausi Siaures seimos klinikoje, labai esu patenkinta prieziura
salsa_too parašė:
Ir as lankausi Siaures seimos klinikoje, labai esu patenkinta prieziura![]()
Pas kuria ginekologe einate?
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…