GiedreBan parašė:
As ir prisidesiu, jauciu lygiai ta pati, tiek maudima, tiek pilnesne krutine ir snd mano megstamos salotos igavo idomu skoni, nebe tokios skanios 🤔
As tai noriu valgyt, bet niekas netinka
GiedreBan parašė:
As ir prisidesiu, jauciu lygiai ta pati, tiek maudima, tiek pilnesne krutine ir snd mano megstamos salotos igavo idomu skoni, nebe tokios skanios 🤔
As tai noriu valgyt, bet niekas netinka
mamyte1987 parašė:
O man jautri krutine pasmuoja pilvuka kartais ir labai negera nenoriu nei valgyt nieko atrodo suvalgysiu ir pradės pikinti
Aha būna atrodo suvalgysiu ir pykins arba jauciasi toks kaip negerumas, nors šiaip nepykina dar.
Sveikos, merginos 😊 mano paskutinės mm buvo gruodžio 27 d. Sausio 26 turėjo prasidėti mm, tačiau ant popieriaus radau rožinės spalvos išskyrų, ant kelnaičių nieko. Pagalvojau gal implantacinis kraujavimas čia 🤔 34 SD dariausi testą, rodo neigiamą. Erzina nei mm, nei ll . Jokių kitų nėštumo požymių neturiu. Tik nemiga kankina, bet įtariu dėl šios situacijos 😄 kaip manot ar turiu tikimybės pamatyti ll ?
Kkčk parašė:
Sveikos, merginos 😊 mano paskutinės mm buvo gruodžio 27 d. Sausio 26 turėjo prasidėti mm, tačiau ant popieriaus radau rožinės spalvos išskyrų, ant kelnaičių nieko…
Implantacija įvyksta po ov 6-12 diena. Pasiskaiciuoti galima ;)
Jurgituks parašė:
Kaip mergaitės jaučiatės? Gal jau kas pas gydytoja buvot ir patvirtino, kad viskas gerai? 🤗
Užsirašiau tik vasario 10, nežinau kaip išlaukt ramiai
Žvorūna parašė:
Užsirašiau tik vasario 10, nežinau kaip išlaukt ramiai![]()
Aš vasario 5d eisiu, bet irgi nzn kaip išlaukt ramiai🙈vakar buvau dar nematė, per anksti matyt😊
Jurgituks parašė:
Aš vasario 5d eisiu, bet irgi nzn kaip išlaukt ramiai🙈vakar buvau dar nematė, per anksti matyt😊
Tai aisku,kad per anksti
Rami kate parašė:
Neskubekit, sulaukit 6-8 sav bus pats tas![]()
Aš užsirašiau bet anksčiausiai kada haki priimt tik kai bus 9 sav 🤦♀️ tai kovo mėnesį. Bet laukiu rytojaus ryto ir kartosiu testą, o pirmadienį jei ryt viskas gerai eisiu kruwja priduoti ir gal anksčiau pavyks uzsiregint
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai