2020.03.21 01:09 (prieš 6 m.)
Dominyqa parašė:
Priima ir poliklinikose, mane jau karantino metu priėmė dėl pilvo tempimo, o pagal karantino sąlygas privalo priimti jei prastai jaučiatės arba 12 ir 18 savaičių ec…
Jūs gal priregistravo prieš karantiną, nes savo ginekologę pirmą kartą turėjau eit prieš 3dienas.atsauke,o tada tikėjausi kitų tyrimų. Jau antrą kartą skambinau į konsultacine. Ne registruoja. Akušerijos skyrius sakė nežino nieko. Šiandien kalbėjau ir su gine ir su konsultacinės informacija ir su registratorė ir su akušerija. Jos sakė turi registruoti. Tarpusavyje ligoninėje nesusikalba, aš atskambinau atgal ir pasakiau, kad akušerija registruos, o registratorė nieko nežino. Skambino pačiam petrauskui, as laukiau. Petrauskas pavaduos db ta tikrąjį ehockopuotoja, ne sjis sirgs iki balandžio. Nežinau, prie ko tas gražiai paklausti, bet vyksta sąmyšis ir jums pasisekė užsiregistruoti iki karantino. Man mano poliklinikoje sakė išvis kreiptis 12sav pas gine, bet aš realiai pamąsčiau, tai kada 12sav kreipsis sulauksiu vizito? O akušerija pasakė, kad iki karantino jau registravo balandžiui.tai realiai tik pastoja ir turi eiti, kad viską susitvarkyti,o dar karantinas tai išvis. Turi, bet nieks nieko nežino.