saundstorm5 parašė:
Normalu. Nesciuju temp visada buna didesne. Laikoma normalu iki 37,5. Mano dabar laikosi 37,1. Su praeitu nestumu buvo 37,2-37,3 😏
AČIŪ, nuraminot.
saundstorm5 parašė:
Normalu. Nesciuju temp visada buna didesne. Laikoma normalu iki 37,5. Mano dabar laikosi 37,1. Su praeitu nestumu buvo 37,2-37,3 😏
AČIŪ, nuraminot.
Symi parašė:
Sveikos visos 😊 man turėtų užvesti nėščiosios kortelę ir padaryti tyrimus. Bet viskas atšaukta... Nerandu kur Kaune tai padaryt galėčiau:/
Skambinkit I savo polikliniką, savo ginekologei, turi viską padaryti. Pasakysit kiek savaičių, ir tikrai priims tada kada turi priimti. Jei savo poliklinikos neturit, galit kreiptis bet kur, aš planavau I KGN vėliau, kai visi karantinai aprims, persirasyt priežiūrai. Nes 11-13sav,ir 18-20 sav yra pagal įstatymą PRIVALOMA neščiųjų patikra kuri turi būti ir yra atliekama. Yra straipsnis SAM puslapyje.
Zodziu karantinas ar ne karantinas, yra tam tikros teisės (šiuo atveju mūsų) ir pareigos (gydymo įstaigų) kurių visi turi laikytis
Uogelėė parašė:
Sveikos mamytės iš Panevėžio! Į kurią polikliniką šiuo metu galima nueiti, nes noriu persiregistruoti iš Pasvalio poliklinikos i Panevėžį, kadangi nelabai noriu kar…
Sveiki. Aš irgi iš Panevėžio, bet manau, kad dabar sunkus reikalas su gi ekologas, nebent privačiai. Pati noriu prisiregistruoti, nes vizitą atšaukė prieš 2d.tai 9savaites ir jokio tyrimo neturejau
Badulina parašė:
Ar yra kas is Klaipedos?
Sveika, aš iš Klaipėdos 🙂
Egli Ja parašė:
Sveiki. Aš irgi iš Panevėžio, bet manau, kad dabar sunkus reikalas su gi ekologas, nebent privačiai. Pati noriu prisiregistruoti, nes vizitą atšaukė prieš 2d.tai 9s…
Priima ir poliklinikose, mane jau karantino metu priėmė dėl pilvo tempimo, o pagal karantino sąlygas privalo priimti jei prastai jaučiatės arba 12 ir 18 savaičių echoskopams, kurie svarbūs dėl patologijų patikrinimo... Manęs paskambinus irgi perklausė ar galiu neiti, nes tokia situacija, tai jei gerai jautiesi ir tai paprastas vuzitas - prašė nevykti. Paprasčiausiai reikia gražiai paklausti ar nepriklauso tyrimai ir viską paaiškins 🙂 nes man pvz. 12-os savaičių echoskopas pas Petrauską kovo 24d. O pas ginekologę 25d. Tai iškart paklausiau ar ir pas ją nesilankyti, tačiau pasakė, kad jau ir tyrimai bus reikalingi tai reikės nueiti pasiimti tyrimams siuntimą. Kiek su kuo bendravau, tai visi labai gražiai šneka ir paaiškina viską ir čia tikrai ne privačiose klinikose, o ligoninėje ir poliklinikoje 🤗
Šokoladainis parašė:
Sveika, aš iš Klaipėdos 🙂
Ar planuojat darytis NIPT? Jei taip tai kur?
Symi parašė:
Sveikos visos 😊 man turėtų užvesti nėščiosios kortelę ir padaryti tyrimus. Bet viskas atšaukta... Nerandu kur Kaune tai padaryt galėčiau:/
Kauno miesto poliklinikos priima nesciasias kaip priklauso ir tyrimus padaro ir viska
Sveikos merginos. As is Kauno, pirmadienį turejau pakartotinai nunešti šlapimo tyrimą nes rado baltymo, paskambinus i poliklinika registratorei pasakiau, kad laukiuosi ir t.t, pasakė taip, jog jeigu pasijustumete labai blogai, tada sujungtume su ginekologe ir kažką nusprestumete, bet del tokio dalyko jūsų nepriims. Ginekologė telefonu pasake, nieko cia blogo, lauk kol baigsis karantinas. Va taip va 🤷♀️
Halkaas parašė:
Kauno miesto poliklinikos priima nesciasias kaip priklauso ir tyrimus padaro ir viska
Kurios priima? Nes mano poliklinika atsauke visus vizitus, kreipiausi i privacia, ta is viso nedirba 🙈
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai