Leilau parašė:
O čia ta vaikoška priemonė dėmėms išimti . Puikiai melyniu dėmes išemė tai moliuga manau sutvarkys puikiai 😁
Priminkit kas ten per gėris ir kaip naudojot? 🙂
Leilau parašė:
O čia ta vaikoška priemonė dėmėms išimti . Puikiai melyniu dėmes išemė tai moliuga manau sutvarkys puikiai 😁
mindelytea parašė:
https://www.motherk.lt/product/k-mom-zero-dust-demiu-valiklis/ Užpurškiau palaikiau koki 10min ir išskalbiau 😊
JonVytė parašė:
Ar yra leliukų, kurie gulėdami ar budamo gulsčiomis trina pėdutes vieną į kitą?
Padukuose daug nervų galūnėlių, tai jam pojūčiai gal patinka😄 Kutena pats save😄
Nayra parašė:
Padukuose daug nervų galūnėlių, tai jam pojūčiai gal patinka😄 Kutena pats save😄
Siandiena kutenau pedutes tai vajee kaip patiko kaip juokesi 😃
Greit bus braskiukas parašė:
Oj, džiaukitės tik!!! 😂 aš dvi dienas beveik be miego![]()
Agne_S parašė:
Gal oras toks? Mes tai šia savaite lankom masažus. Po to mažoji ilgai miega. Vakar užmigo apie 16 val prabudo gal 19 val. Paprastai diena snaudžia 15-20 min.
Arba gal del dantenu cia taip, nes labai piktas kai su kramtuku kramto pyksta labai 🤔
Agne_S parašė:
Maniškė irgi nusispardo. Tik neisivaizduoju jos į miegant voke. Bus daug triuksmo ir didelio nepasitenkinimo🤔bet gal iki salto metu laiko reikalai truputi pasitaisy…
Kodėl galvojat, kad gali nepatikt. Aš guldau dažnai su paprastu tokiu iš Ikea. Yra fainų labai internete, tik brangoki jei iš organinės/eco medvilnės. Dabar užsakiau šitą, pigiausias variantas kokį radau, tai stebuklo nesitikiu, bet man svarbu, kad su rankovėm būtų.

JonVytė parašė:
Ar yra leliukų, kurie gulėdami ar budamo gulsčiomis trina pėdutes vieną į kitą?
Mano nuo 4 mėn trina ir kryžiuoja, tiesa dabar jau mažiau, kineziterapeutė sakė kad tikrai nieko tokio, svarbu statomas remtųsi ir nekryžiuotų 🙂
Dėl vaikų irzlumo visos rašote, na pas mane nui pat pradžių vienodai, gal dabar labiau domisi aplinka, galima pakalbinti, tai pabūna Babybjorne šiek tiek ir ant kilimo, bet ant pilvo, o šiaip rankinukas ir dar ant rankų zirzia, diena miega mažai. Tai va laukiam mes prašvitimo, bent jau su valgymu, dar vis pilvas nerimsta, tai atradau būdą kaip maitinti: atsibudęs patraukia kokius 30 ml ir ašaros, tai išlaukiam pogulio laiko ir jau beveik primigusiam ant šoniuko sumaitinu, suvalgo ramiausiai, kaip tai paaiškinti? 🙄
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai