orchideja22 parašė:
Sveikos 🙂
Jungimosi ir aš į jus gretas 😁 vakar ir šiandien testas parodė du brukšniukus 😁 ir…
Ar kada nors klausėte dukros, kodėl jai brolio/sesers idėja sukelia tokias blogas emocijas?
orchideja22 parašė:
Sveikos 🙂
Jungimosi ir aš į jus gretas 😁 vakar ir šiandien testas parodė du brukšniukus 😁 ir…
Ar kada nors klausėte dukros, kodėl jai brolio/sesers idėja sukelia tokias blogas emocijas?
Izabelita parašė:
Ačiū, merginos už pasidalinimus, bandysiu ir aš registruotis kitą savaitę - žiūrėsiu, kada čia priimsnes dar labai anksti viskas...
Man irgi strėnas ir pilvo apačią vis paskausta, bet stengiuosi pagulėti tuo metu daugiau ir lyg praeina 🙄 Šiandien nuo ryto kažkoks pykinimas prasidėjo, visai valgyt nesinori.. 😫🤷♀️
Lidžita parašė:
Sako, jog maxi vaikai daug verkia. Sako neduotų ne vieno žaislo ir neleisti miesto katinu nes katinai jos. Dar gal paauglystė daro savo. Turi pusserę 6 metų, tai gerai sutaria, jei reikia ir paakliauja.
Silvijasilva parašė:
O gal, kuriai "pateplioja" rusvai? Pastebejau kokias tris dienas po lasiuka.. Gydytoja sako normalu jeigu ne raudonai ir nedaug... Bet gal kuriai irgi tai yra buve …
Man taip nebuvo, bet tikrai visur kur tik skaičiau apie nėštumo pradžią, tai nurodo, kad apie 5 savaitę gali būti implantacinis kraujukas. 🙂
Silvijasilva parašė:
O gal, kuriai "pateplioja" rusvai? Pastebejau kokias tris dienas po lasiuka.. Gydytoja sako normalu jeigu ne raudonai ir nedaug... Bet gal kuriai irgi tai yra buve …
Man buvo pasirodę 4+6 sav., labai nedaug bet tik šviesiai rudų siūlelių ant tualetinio popieriaus,. Ir va vakar 6 sav., kažkas panašaus. At tai normalu negaliu pasakyti, nes intike info daug ir įvairios, o mano ginekolas dar nieko el.paštu neatrašė, tai žiauriai ima nerimas..
O kokius dar nėštumo simptomus jau jaučiate? Mano krūtinė jautresnė, kartais atrodo, kad dega speneliai
ir pilve kartais tempimo jausmas. Kai sočiau valgau, tai yra noras pailsėti, nes lyg ir truputį pykinimas atsiranda, bet dėl šito nesu tikrai ar ne psichologiškai man taip, nes labai bijau pykinimo
mane ir taip gyvenime dažnai pykina - važiuojant, plaukiant, supantis ir t t tai labai mažai šansų, kad visai nepykins, o to labai nelaukiu
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai