Gelyte19 parašė:
Gal jau kaikurios zinote ka turesit?🌸 kurios daretes genetinius
Aš ir jau žinau, mergaitė😀
Gelyte19 parašė:
Gal jau kaikurios zinote ka turesit?🌸 kurios daretes genetinius
Aš ir jau žinau, mergaitė😀
Laimedelnuose parašė:
Sveikinimai kaip smagu🤩 o skano metu matė kažką su lytim ar ne? Suprantu kad iš genetinio tyrimo lytį žinot, mes jo nedarėm, ryt laukia skanas įdomu kokia tikimybė …
Nedrąsiai, tačiau ir per echo sakė, kad panašu į mergaitę
Labutis☺️ Kokios džiugios žinios kurios sulaukėt atsakymų ir žinote lytį❤️💐. Aš NIPT nedariau, tai labai laukiu 08.28 vyksiu pas genetikus ir labai tikiuosi, kad pamatys lytį ir mums viskas gerai, o pas savo ginę tik rugsėjo 9d. Dar neturiu net užvestos kortelės, nes pirmas vizitas buvo privačiai🫣
Savijauta geresnė nei pradžioje, bet juntu greičiau nuovargį ir vis norisi prigulti. Kadangi esu apkūni tai nesimato bet pilvas lyg visad išsipūtęs🫣🫣🫣 mano patirtyje tai antram nėštume daug greičiau pilvukas paimatė nei pirmam. O dabar manau irgi greičiau iššoks🫣 kadangi visiškai kitaip jaučiuosi nei per pirmus du nėštumus tai labai tikiuosi kad sesėm padovanosim broliuką❤️
PeakyBlinders parašė:
Sveikinu! Manau, taip ir norėjote?![]()
Realiai su antru visiskai nesvarbu kas, nes svajone savo jau ispildziau turedama mergyte, tai antras buvo visiskai nesvarbu kas. Dziaugusis buciau ir berniuku ir mergaite taip pat, tik buvo lengvas sokas, nes supratau, kad laukia viskas nauja..😅
Gintarė But parašė:
Labutis☺️ Kokios džiugios žinios kurios sulaukėt atsakymų ir žinote lytį❤️💐. Aš NIPT nedariau, tai labai laukiu 08.28 vyksiu pas genetikus ir labai tikiuosi, kad pa…
Sveika 🙃 kaip džiugu skaityti, kad kažkas panašiai jaučiasi kaip aš 😃 jau galvojau gal man kas negerai, nes su pirmu nėštumu buvo visai kitaip,o dabar svoris ir pilvukas auga kaip pašėlęs, nuotaikų kaita, skaudžios krūtys, pastoviai pavargus ir noriu miego, tikiuos praeis tai 🤔
Sveikos esamos ir būsimos mamytės.🙂
Jungiuosi ir aš į Jūsų gretas.🥰 Vakar buvau pas gimekologę, tai jos pasakymų man dabar 8sav., o TD skaičiavimu 9sav. Na bet čia ar čia ta savaitė, svarbiausia, kad patvirtino.
Su pirmu ėjau kaip tankas, o dabar.. kažkoks košmaras.. Nesibaigiantis pykinimas, šleikštulys, silpnumas, karščio bangos, kojų ir rankų tinimas, na ir emocijos.. kaip linksmieji kalneliai.. Labai tikiuosi, kad tai praeis.. Daktarė išrašė vaistų nuo pykinimo, šiandien pradėsiu gerti.
Negražiai pasakysiu, bet tikiuosi, kad aš ne viena tokia.
Bubukas parašė:
Jungiuosi ir aš į Jūsų gretas.🥰 Vakar buvau pas gimekologę, tai jos pasakymų man d…
Ne viena jūs tokia😃 nuo 5 sav kaip bloga, tai dar nesibaigė. Kartais su pykinimais iki vėmimo kartais šiaip tiesiog sutampo. Miegas tragedija, jaučiu kokį mėn normaliai nemiegu, daugiau būdrauju nei miegu naktim😃 tik su emocijom problemų neturiu, nors šiaip emocingas žmogus esu😃
Bubukas parašė:
Jungiuosi ir aš į Jūsų gretas.🥰 Vakar buvau pas gimekologę, tai jos pasakymų man d…
Laba, linkiu kuo greiciau sulaukt geros savijautos 😊 td skaičiuoja einamąją savaitę, kai bus 9 savaitės rašys 10 ir t.t 😊
Sveikos mamytės
Aš po 12sav. Skano. Viskas gerai sveikas, judrus vaikelis su kojytėm, rankytėm ir viskuo kas priklauso, lyties nematė dar.
Tik va pagal skan vaikelis didesnis nei pagal pirminį skaičiaviną tai terminas peesikėlė į kovo 1d.😀 o kadangi 38sav. Planinis cp tai jau vasario vidurį kogero laikysim ant rankų mažiausią šeimos narį.
Tiesa taip nelabai smagiai nuskambėjo kad placenta žemai ir dengia vidinius žiomenis....
Ką tai reiškia? Gydytoja sako ne labai gerai bet ką padarysi....
Susidūrėt kažkas gal?
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai