A ir G parašė:
Noriu pasidalinti..
Kadangi sirgo sūnus, ana savaitę lankemes pas daktarą. Daktaras išrase siuntima iš…
Linkiu sėkmingo kelio gydant problemą!
A ir G parašė:
Noriu pasidalinti..
Kadangi sirgo sūnus, ana savaitę lankemes pas daktarą. Daktaras išrase siuntima iš…
Linkiu sėkmingo kelio gydant problemą!
Sveikos mamytes auginu berniuką kuris dar labai mažas todėl teigti ir sakyti kad jam autizmas negaliu (vaikui 4men), bet aš kaip mama kuri augina ne pirmą vaiką matau kad jis kitoks. Vaikas nesidomi aplinka kurioje būna, kur padėsiu ten gerai, kai kalbina brolis jam visai neįdomu,kai braškinu žaisliuką, ar kalbinu iš kitos pusės kur nemato neatsisuka toks vaizdas kad negirdi, nors girdi tikrai. Atrodo kad vaikas mieguistas, viskas kaip sulėtina pas jį. Emocijų nėra, jokių džiaugsmingų kai pasiimu ant rankų,kartais atrodo kaip sustingęs guli ir žiūri į sieną ar į orą. Aisku daktarei apie tai pasakyta, eita masazu kursas dabar laukiam eilėje pas neurologa, bet suprantu kad jis mažiukas ir turbūt niekas nieko nepasakis teks laukti, bet kaip padėti vaikui? Kokie vaikai buvo jūsų kai dar nežinojote diagnozės, kai buvo kūdikiai ar įtarimų turėjot kad vaikas auga kitaip? Ačiū bus už bet kokią informaciją.Man labai svarbu yra kaip padėti vaikui.
Burberry parašė:
Sveiki, durai 1.10 m itaria nesneka itariamas autizmas. Gal galetumet patarti kaip galeiciau padeti savo vaikui ir i kokius uzsiemimus pradeti eiti, gal logopeda ge…
Sveiki. Ar siunčia jūsų vaiką pas reabilitologą, neurologą? Šie medikai galėtų padėti ir parašyti siuntimus, kad ir pas ergoterapeutą kokį ir tt.
Feka parašė:
Sveikos mamytes auginu berniuką kuris dar labai mažas todėl teigti ir sakyti kad jam autizmas negaliu (vaikui 4men), bet aš kaip mama kuri augina ne pirmą vaiką ma…
Aš vis dar nežinau diagnozės, laukiu tyrimų. Mano vaikui 26 mėnesiai. Kūdikystėje įtarimų nekilo, laiku šypsojosi, juokėsi, sėdosi, ėjo, domėjosi žmonėm, aplinka. Dabar žiūrim kad vėluoja kalba, gestų trūkumas, plasnoja rankomis, neatsako į vardą. Apžiūrėjo neurologė, reabiitologė - jokių autizmo ženklų neįžiūri. Vaikų psichiatras, logopedas - lyg kažką mato nedidelio, aspergeriukas blogiausiu atveju.
Jūsų vaikelis labai mažiukas - laukite, eikite pas medikus, o su juo daugiau stenkitės bendrauti, kartu žaist ir tt.
Doommetal parašė:
Aš vis dar nežinau diagnozės, laukiu tyrimų. Mano vaikui 26 mėnesiai. Kūdikystėje įtarimų nekilo, laiku šypsojosi, juokėsi, sėdosi, ėjo, domėjosi žmonėm, aplinka. D…
Tai gi va dabar vėl laukia apžiūra pas šeimos daktare ir tada dar neurologe. Žaisti aš visą dieną su juo bandau tik kad nelabai kam įdomu, bet rankų nenuleidziu kalbinu nešioju viską rodau, viltį turiu kad viskas bus gerai bet bet kokiu atveju norisi kuo labiau padėti vaikui 🙂
Doommetal parašė:
Sveiki. Ar siunčia jūsų vaiką pas reabilitologą, neurologą? Šie medikai galėtų padėti ir parašyti siuntimus, kad ir pas ergoterapeutą kokį ir tt.
Buvom santariskese, aidos centre, lauksim eiles i stacionara. Usirasiau i mokymus tevams auginantiem autistukus, daugiau nebezinau kur kreiptis dar.
Manasis kaip tik Lb aktyvus buvo. Lb domėjosi broliu. Anksti pradėjo vartytis, ropoti. Tik tiek, kad Lb jautrus ir prie manęs prisirišęs buvo. Pradžioj ne pagalvojom, kad kas gali būti sunku ar blogai. Augant prasidėjo bėdos dėl kalbos, manėm dėl ligų prastai girdi, Lb mėgo knygas vartyti ir deliones. Niekas kitas ir nedomino. Kol mažas mažai šypsojosi, bet ugtelejus, praktiškai dauguma laiko su šypsena. Autistuku begalė ir visi jie skirtingi. O dar mažiukas vaikas, praktiškai leliukas, tai dar viskas gali pasikeist. Tik kantrybės
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai