A ir G parašė:
Noriu pasidalinti..
Kadangi sirgo sūnus, ana savaitę lankemes pas daktarą. Daktaras išrase siuntima iš…
kur cia taip? gal pavarde galit isduoti?
A ir G parašė:
Noriu pasidalinti..
Kadangi sirgo sūnus, ana savaitę lankemes pas daktarą. Daktaras išrase siuntima iš…
kur cia taip? gal pavarde galit isduoti?
Bdaskeee parašė:
kur cia taip? gal pavarde galit isduoti?![]()
Aš ne iš Lietuvos.🙂
Džiugios naujienos, kad rado galima priežastį. Mums panašus sunkumai buvo, teko ir ausis plauti. Lb dažnai su slogom vargdavom, tai ir buvo sake, kad klausai atsiliepia. Vienu tarpu vienos ausies klausa buvo sutrikus. Rodmenys prasti buvo. Pamažu susitvarkė viskas, tik db vėl sakė kamštis ausyse yra, tik uk jo neplauna. Kaip pačiai išimti neįsivaizduoju. Reikės prie progos Lietuvoj pas lor keliauti.
Lūšiukė parašė:
Džiugios naujienos, kad rado galima priežastį. Mums panašus sunkumai buvo, teko ir ausis plauti. Lb dažnai su slogom vargdavom, tai ir buvo sake, kad klausai atsili…
Mes su dideliu svirkstu patys issiplaunam ausytese kamštį su siltu vandenuku..
evellinkee parašė:
Mes su dideliu svirkstu patys issiplaunam ausytese kamštį su siltu vandenuku..
Mums kai aiškino, kad nerekomenduoja patiems, tai taip ir neisdrystu pabandyti
Lūšiukė parašė:
Mums kai aiškino, kad nerekomenduoja patiems, tai taip ir neisdrystu pabandyti![]()
Aišku.. Man niekas nieko nesake, tai esam plove..
A ir G parašė:
Man visa vaikyste plove ausis pediatrė arba sesele. Tai pati sau issiplaunu ir aš, bet kol kas prie vaikų nelendu.🙂 yra lasiukai skystinantys kamštį, jis išbėga.…
Aš dėl lašų bijau. Turiu berods vaxod ar pan vadinasi. Kartą pati isipurskiau, tai ausyse įdomus garsai buvo ir kartais nuo staigaus judesio suskausdavo. Tai baisu kažkaip. Db mačiau yra kažkokios žvakės. Mastau pabandyti
Lūšiukė parašė:
Aš dėl lašų bijau. Turiu berods vaxod ar pan vadinasi. Kartą pati isipurskiau, tai ausyse įdomus garsai buvo ir kartais nuo staigaus judesio suskausdavo. Tai baisu …
Aš irgi mačiau. Žmonės tas žvakes net savadarbes pasidaro.. Jos iskelia tiesiog kamštį lygtais. Visai įdomu.🙂
A ir G parašė:
Aš irgi mačiau. Žmonės tas žvakes net savadarbes pasidaro.. Jos iskelia tiesiog kamštį lygtais. Visai įdomu.🙂
Pasidaryti baisu. Sakiau reikės nusipirkt ir pačiai pirma išbandyti
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai