rudojji parašė:
Sveikos. Gal kaunietės galėtumėt rekomenduoti gera, draugiška darželį ypatingiems mažiukams?
Mano lanko tirkiluškių darželį
rudojji parašė:
Sveikos. Gal kaunietės galėtumėt rekomenduoti gera, draugiška darželį ypatingiems mažiukams?
Mano lanko tirkiluškių darželį
Malu parašė:
Taip, kai vaikas labai džiaugiasi, jis taip iškrauna savo emocija. Po sensorinių įvairių priemonių, dabar tai virto žandikaulio spaudimu abiem rankom, daug geriau, …
Kokios sensorines priemones padejo del plasnojimo?
Ziedrute parašė:
Kokios sensorines priemones padejo del plasnojimo?
Sunku pasakyti, manau labiausiai masažai, viso kūno šukavimas.
Malu parašė:
Sunku pasakyti, manau labiausiai masažai, viso kūno šukavimas.
Kiekviena diena daret masazus ir kokio tipo? Pati daret ar kinezeterapeute?
Ziedrute parašė:
Kiekviena diena daret masazus ir kokio tipo? Pati daret ar kinezeterapeute?
VRC man buvo pasakę, kad kiekvieną kartą kai dukrytė pradės plasnoti imti spaudyti rankas, pečius, tai darydavau kas dieną, toki rankų pečių pamaigymą, pirščiukų paspaudymą, vėliau rečiau, dabar jau nebedarau, nes priešinasi, vadinasi nebepatinka
Malu parašė:
VRC man buvo pasakę, kad kiekvieną kartą kai dukrytė pradės plasnoti imti spaudyti rankas, pečius, tai darydavau kas dieną, toki rankų pečių pamaigymą, pirščiukų pa…
Ar tas plasnojimas baiges sulyg nebepatiko but maigomai/masazuojamai?
Ziedrute parašė:
Ar tas plasnojimas baiges sulyg nebepatiko but maigomai/masazuojamai?
Geri klausimai
aš kažkaip negaliu garantuoti, kad būtent taip, nuo metų pradėjo plasnoti, jau buvo pasiekę tokį laipsnį, kad gązdindavo tokie įsitempimai, bet masažuodavau, kaip vrc rekomendavo, šukuodavau, nepasakyčiau, kad jai apskritai tas masažas būtų patikęs, pakasymai labiau. Poto sekė sunkus laikotarpis mūsų šeimai. Pradėjau duoti visiems žuvų taukų, vitamino D... tada atėjo vasara, kažkaip viskas po truputį ir tik neseniai pastebėjom, kad jinai vietoje plasnojimo suspaudžia stipriai žandikaulį. Kas ir kada pakeitė tokį jos elgesį nežinau. Buvo daryta įvairių dalykų, gal viskas ir įtakojo...
Ar jūsų vaikas irgi taip daro?
Sveikos , mūsų mazyliui 2.5 , diagnozes dar kaip ir neturime , buvome pas neurologe tai prirase mišrų raidos sutrikimą , sakė delto kad gautume daugiau pagalbos. Daremes disk testa , vaiko kalbos suvokimas atitinka 9men. , ar yra mamų kurių mazyliams buvo tapati problema? Idomu kaip lavinote kalbos suvokimą , ar įdėjus daug darbo pagerejo supratimas?
Malu parašė:
Geri klausimaiaš kažkaip negaliu garantuoti, kad būtent taip, nuo metų pradėjo plasnoti, jau buvo pasiekę tokį laipsnį, kad gązdindavo tokie įsitempimai, bet ma…
Taip, maniskis kai dziaugiasi plasnojs, dar buna sokineja is dziaugsmo...
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai