2015.02.02 14:08 (prieš 11 m.)
Oj mamos, na čia diskusija be galo be krašto
Tos, kurios įsikandusios tik MP visas kitas vadina savanaudėmis, nežiūrinčiomis vaiko gerovės, nevertomis būti motinomis ir t.t. O aš galiu pasakyti, kad tos, kurios maitina iki keturių ar penkių metų yra psichiškai nesveikos. O tos, kurios aiškina, kad moteris neverta būti motina ir kaip jinai išvis drįsta susilaukti vaikų su tokiu požiūriu tai žinot, kur jūs galit su savo nuomone eiti.... Nu va tos visos natūralistės kažkodėl įsivaizduoja, kad jos ir tik jos vienintelės yra vertos būti motinomis, o visos kitos yra kažkokios išsigimėlės, nevertos turėti vaikų. Nu sorry, bet paskaičius žinokit būtent šitaip atrodo. Todėl man labai nuoširdžiai gaila tokių moterų vaikų, nes tik vienas dievas težino, kokiais laukiniais jie užaugs. Ir galit jūs mane akmenim užmėtyti, bet turi būti kažkoks pagarbos jausmas kitiems žmonėms ir kitų žmonių nuomonei, pažiūroms ir t.t. Čia retorinis pasisakymas, todėl galite į jį niekaip nereplikuoti, nes man įdomi tik protingų, kultūringų, tolerantiškų ir išsilavinusių asmenų nuomonė