Vikošius parašė:
Vargsiuke Tuka padarysi... Sekmes
Aš man gaila tokio sužeisto intelekto žmonių kaip tu kurie sugeba kištis į svetimus reikalus geriau savęs pagailėtum mieloji
Vikošius parašė:
Vargsiuke Tuka padarysi... Sekmes
Aš man gaila tokio sužeisto intelekto žmonių kaip tu kurie sugeba kištis į svetimus reikalus geriau savęs pagailėtum mieloji
klosdzei112 parašė:
Daugnervina mane šiandien visks o dar čia kabinėjasi neįdomios personos
![]()
Man tai irgi nervuoja va kai taip ikiriai raso or bando kazkaip ikast... Tai neduok dieve... A nesuvokia kad nescia ir labai astriai reguoja nestukes tokiu laiku.... Mane sunervino kad nervina specialiai
Dievas parašė:
Man tai irgi nervuoja va kai taip ikiriai raso or bando kazkaip ikast... Tai neduok dieve... A nesuvokia kad nescia ir labai astriai reguoja nestukes tokiu laiku...…
Buna tokiu zmoniu, kurie jaucia malonuma nervindami kitus. Taip jie pasisemia energijos.
Dievas parašė:
Man tai irgi nervuoja va kai taip ikiriai raso or bando kazkaip ikast... Tai neduok dieve... A nesuvokia kad nescia ir labai astriai reguoja nestukes tokiu laiku...…
vat būtent kabinėjasi lyg spealiai ir taip nuotaikos nėra bloga o čia dar kažkas kandžiojasi
žinai dar tas nepažystami žmonės kažkodėl galvoja kad man jų nuomonė turi kažką tokio įspūdingo reikšti čia biškį susireikšminimas neišpasaytas
Dovile Gust. parašė:
Buna tokiu zmoniu, kurie jaucia malonuma nervindami kitus. Taip jie pasisemia energijos.
Jo energetiniai vampyrai... Kraugeriai kuriuos realybei megstu i vieta pastatyt nu zinokit net verkia kaip pastatu
klosdzei112 parašė:
Aš man gaila tokio sužeisto intelekto žmonių kaip tu kurie sugeba kištis į svetimus reikalus geriau savęs pagailėtum mieloji![]()
Tu nematai kaip sau priestarauji:
renkasi juokingi zmones - kuri is ju esi tu..
suzeisto intelekto - kuri is tikro esi tu
kabinejasi - prabilo ta kuri "nesikabineja"
ir t.t..
ahh
Vinsieriukas parašė:
Oj mamos, na čia diskusija be galo be kraštoTos, kurios įsikandusios tik MP visas kitas vadina savanaudėmis, nežiūrinčiomis vaiko gerovės, nevertomis būti motin…
Vis piešiate ir piešiate, kad visos mamos, kurio smaitina savo pienu, maitina vaikus iki keturių, penkų metų.
Kažkaip nepažįstu nei vienos mamos, kuri tiek maitintų
Mano aplinkoje visos mano draugės maitino iki dviejų metukų, čiut virš dviejų metukų.
Jūs akivaizdžiai šaipotės iš maitinančių mamų ir pačios to nepastebite. O dar norite ir tikitės pagarbos, supratimo iš mūsų. Pirma pačios imkit kitas mamas gerbti, neįžeidinėti nebūtais dalykais, o tik po to prašykit pagarbos
Karą pradedate būtent jūs
Jei kur kas paklausia ar paprašo patarimo, tai jei mes patariame kaip daryti, kad atsirastų pienelio, tai jūs tuoj pradedat mus įžeidinėti, vadinti įvairiausiais epitetais
Nors mamos prašo pagalbos pienui atsirasti.
Taip, kad nurimkit putotis ir gyvenimas prašviesės
klosdzei112 parašė:
vat būtent kabinėjasi lyg spealiai ir taip nuotaikos nėra bloga o čia dar kažkas kandžiojasižinai dar tas nepažystami žmonės kažkodėl galvoja kad man jų nuomonė…
As tai pvz neimu i galva ka nestuke kalba ten
ar nervuojas....
Nepatinka palik ramybei zmogu....
Leliuka uzaugynti pilve ne taip jau paprasta kainuoja ir emocijas ir energija... Kai atima dali energijos kaip gali but emociskai stabilus... O man irgi buvo kad kanda... Ikiriai tai jomajo kaip pasiutau ir tu supranti kad... Dar ir toliau kanda... Tai nei reik nei staug nieko toks zmogus nesupras bergzdzia nervintis.
Vikošius parašė:
Tu nematai kaip sau priestarauji:
renkasi juokingi zmones - kuri is ju esi tu..
klausyk tu vis dar galvoji kad kažkam rūpi tai ką tu sakai? jeigu taip tai labai klysti
O kaip malonu kai mane taip gerai pažysta aš tau jau sakiau atstok eik nuveik kažką. Nu neįdomu man ką tu galvoji tikrai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai