ateinu i td po ilgo laik,pasipykim +700 zinuciu ir vien apie piderastus
nesiplesiu labai,bet, pirma,tAi,kad jie man yra nepriimtini.
antra tai labai visom temom su Dievu sutinku.
tiesiog zmones,atsigaukit!! istraukit savo galvas is televizoriu ir is visokiu delfiu baikit galvot kad musu sia graze visata sukure pinas nematomasis Dievas per 6 dienas 7ta ilsedamasis.
nu eina sau,negaliu patiket,kad visdar yra tiek daug zmoniu kurie visu tuo tiki.
baznyciom,dievu ir t.t.
vyro puseseres vyras stojo i kunigus ,bet pamates kas ten vyksta isejo pasislykstejes. narkotikai,baliai,svingeriai,orgijos tiesiog.
sakot aukos skirtos baznyciai,mhm.. kur gi ne... tik kazkodel kunigai nuliovom masinon vazineja,girtus mentai gaudo besipisancius su mergom. juk palei jusu tuos "krikscionis" turetum aukot kiek gali, o dabar taip yra, misios keturnedelio 100lt jei dar nori kad giedorius giedotu dar 50lt, vestuves 400lt metines 200lt ir t.t.ir panasiai man baisu vardint... zinau kad tos fanatikes ir tikincios tik tuo ka televizija sako ar delfis raso iki mieties mano zodziu nepriims ir isvis tokios ir panasios nuomones.
bet ir apskritai,labai daug kalbanciu rekianciu,akis draskanciu uz gejus ir ne tik aiskinancios neva "mokslininku teorijas" taaaip nusisneka. tiesiog televizijoj rodo tai,ka nori. kad mes galvotume,kaip mes mastytume. tai yra smegenu plovimas stambiausiu mastu,o baznycia pinigu plovykla. pasiskaitykit tikros istorijos,o ne ta kuria mokykloj i galvas kisa, paskaitykit faktus,irodymus,gulmus dokumentinius paziurekit,o ne galva duokit kirst neva uz savo "teisybe".
as savo nuomones niekam nekisu, tiesiog issakau kas mintyse susikaupe tiek tokio pobudzio zinuciu ir nuomoniu paskaicius.
atsigaukit,zmones,nubuskit is to sapno kuriame nori kad butumet tos pasaulio bambos.

nesu as kokia tai inteligente, ar labai didelis proto bokstas... pasirasineju, parasau savo nuomone... esu linksmas zmogus, tad i kitus mamu komentarus atsakau su diiidele syyypsena, kartais pajuokauju... bet va karts nuo karto atsiranda viena lankytoja (nezinau is kur nes cia visos tos pacios paprastai buna) ir kaip deda koki traktata apie morale, elgesi, delfius ir pan.... ateinu cia ne tam, kad mane kas ismokintu butu SUPERmama, kad pamokintu ka ziuret, ka skaityt ir kaip raiskau lieti savo mintis. jei kazkokios info man truksta tai paklausiu arba einu ten kur mamos ta tema susirasineja...
nesuprantu, ar man paranoja. Bet pastaruoju metu vis nesamones namie vyksta. Kelis kartus uztikau sunu snekant antsisukus vis i kokia siena. Vis raminu jog tik siaip su savim, na bet is intonaciju,gestu atrodo lyg su kazkuo. Na bet cia gal dar klystu, gal tik isbando savo balso galimybes
bandau neprisileisti jokiu minciu, bet kartais nejauku:/