Jusia parašė:
Viena yra moketi o kita kai toje gyvuliu bandoje keiksmai yra naturali naturali kalba. ir pasako sakini is 10 zodziu kur tik 3 zodziai normalus
niekad nepastebejau, kad atitarnaves vyras labiau keiktusi, negu netarnaves,,
Jusia parašė:
Viena yra moketi o kita kai toje gyvuliu bandoje keiksmai yra naturali naturali kalba. ir pasako sakini is 10 zodziu kur tik 3 zodziai normalus
niekad nepastebejau, kad atitarnaves vyras labiau keiktusi, negu netarnaves,,
Mary.S parašė:
Tai tada ne išmoksta, o pripranta tą daryti dažniau ;) Ne visur ir ne visi keikiasi. Tačiau griežta politika, nors kartais ir nelabai legali, vistiek daug kur yra. …
savanoriavot?
Mary.S parašė:
Prie ko čia armija? Gal pirmiausia įvardykite jo šeimos požiūrį? Mano tėvas irgi mėgėjas buvo kumščiais svaidytis, bet tai toli gražu ne armijos nuopelnas, o jo tėv…
Vat tame ir idomumas kad jo tevas net balso pries zmona nera pakeles. iki siol seneliai darniai ir graziai gyvena. as tiesiog manau kad armijoj griezta tvarka ne ten kur reik. jei kreivai saudai nieki tokio bet jei lova nepaklota tai tragedija
Juodčkė parašė:
Mano penkiametis nezino![]()
Lyg nerašiau, kad visi
Tokių realių pavyzdžių savo akim esu mačius ir girdėjus, tad pats pasakymas buvo tikrai netikslus. Mano brolis (šiuo metu 1
dar ne tokių žodelių moka. Ir vartoja juos dažniau nei normalius žodžius, o armijos akyse neregėjęs
Butterfly_ parašė:
savanoriavot?
Oi, ne. Mano sveikatos būklė neleido stot į karo akademiją, kai norėjau, tad savanoriauti nebebandžiau. Tiesiog labai artimas draugas, kuris tuo metu jau buvo atitarnavęs ir liko ten dirbti, labai daug papasakodavo, plius dar viena pažįstama dabar savanorių gretas papildė, tai girdėjau, iki kokio lygio kartais nueinama. Teko ir pačiai lankytis ne kartą. Bet net ir to nepaisant nuomonės šiuo klausimu nekeičiu
Labai gerai sumastė, maziau lauko skirs gatvės šlifavimo ir žolių rūkymo. Mano vyro sūnėnas tai iš vis sumastė, sako einu laikytis teisių, tėvai duok pinigų, tėvas dar bandė aiškintis kad dar palauk su mama paditarsiu, o tas nukirto, ką čia tartis, kaip tau atrodo vasarą iki ežero palapinę ant strėnų tysiuos.
:D. tai supratau kad po teisių reiks mašinos, ir dar turės baką kuro pripilt.
Jusia parašė:
mano tevas tarnaves ir oi kai laide kumscius pries mama
ranku kilnojimas nesusijes su tarnavimu, situos dalykus daugiausia "atsinesa" is seimos.
kabinetuke parašė:
Labai gerai sumastė, maziau lauko skirs gatvės šlifavimo ir žolių rūkymo. Mano vyro sūnėnas tai iš vis sumastė, sako einu laikytis teisių, tėvai duok pinigų, t…
meskos paslauga tevai daro... mano broli irgi reme mama su teisem, bet neturejo galimybes uzsidirbt nes mokosi, o vat del masinos tai pavasari varys i anglus uzsidirt, labiau vertins uzdirbta o negauta piniga,,, as ir pati vaziavau i Airija, dirbau ceche kad issilaikyt teises ir masina nusipirkt,, ir nieks negali prikist nieko dbr.
i
Dievas parašė:
Uoooj blynreiketu rauli armijon ikist
kazi kaip su prievole ten kai va taip isderges zmogus is saves jau invalydu priskaito ar kaip
jei dar nenusipjoves..…
uzgrauztu gi ji ten.. ne tik sauktiniai, bet ir patys vadai..
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai