2013.08.06 14:48 (prieš 12 m.)
simuliuke parašė:
nu vargsiuke,eina sau...isivaizduoju kiek nervu ir kiek streso tau buvo,o dieve dieve...idiotai tikri...as tai susitikciau su tais daktarais,kai kalciau i snuki!!! …
Va būtent, svarbu, kad dabar sveikos
Ir bandysim bylinėtis ne tik todėl, kad mums kokia nauda iš to būtu (nes čia faktas, kad nieko nebus), bet todėl, kad biškį juos pajudinti, kad atsimerktų, kad pastebėtų kokias klaidas daro.. Ką mes žinom, kiek dar tokių kaip aš.. Gal jų istorijos ne taip sėkmingai baigėsi..
Skaudžiausia tai, jog net neatsiprašė.. O pasakė, kad taip būna, nieko nepadarysi.. O prieš tai ranką prie krūtinės pridėjęs aiškino, jog ,,profesionalai,, puikiai išmano savo darbą ir visada priima tik geriausius sprendimus, neva man neverta nerimauti ir jie geriau žino ką daro.. Nesvarbu kad man vandenys buvo prakirpti, ir kaklelis atsivėręs dešimt cm., o lėlytė dar net neįsistačius į dubenį.. Rankom stūmė pilvą, kad tipo ją istatyti
O kai nei taip nepavyko, skatinamųjų lašinę lašino.. Šeip ne taip vėliau nusileido..
Ar aš čia viena tokia, ar ne tik man vienai atrodo, kad vos ne pats vaikelis nesileisdamas žemyn ,,sakė,, , kad nenori vaginaliniu būdu gimti..