as.juste parašė:
Mano pupulis irgi nesileidzia zemyn, sesta diena jau.. dabar kai paskaiciau, baisu, kad ir man taip nebutu..
Cia neo viena negalim zinom kuriai taip gali nutikti. O per ju "profesionaluma" gali bet kas ir bet kam buti...
..
as.juste parašė:
Mano pupulis irgi nesileidzia zemyn, sesta diena jau.. dabar kai paskaiciau, baisu, kad ir man taip nebutu..
Cia neo viena negalim zinom kuriai taip gali nutikti. O per ju "profesionaluma" gali bet kas ir bet kam buti...
..
debeselis123 parašė:
As ketvirtadieni turiu appointmenta pas midwife, tai prasysiu, kad cezario pjuvi darytu. Nes jau ir pati nebegaliu, labai jau sunku. Sesta diena po termino, bet jauciuosi nezmoniskai.. Vakar buvo prasideje saremiai, nuvykom i ligonine patirkinimui, tai kaklelis tik per kelis pirstus atsidares, o maziukas neisistates. Kazkaip noris greiciau, kad viskas vyktu..
as.juste parašė:
As ketvirtadieni turiu appointmenta pas midwife, tai prasysiu, kad cezario pjuvi darytu. Nes jau ir pati nebegaliu, labai jau sunku. Sesta diena po termino, bet jau…
man atrodo,kad nedarys...sakys pati gali pagymdyti...jei jiems atrodys kad rizikos nera nei tau nei vaikui nedarys...
debeselis123 parašė:
man atrodo,kad nedarys...sakys pati gali pagymdyti...jei jiems atrodys kad rizikos nera nei tau nei vaikui nedarys...
Man ir atrodo kad nedarys, bet draugas ir mama vis zyzia, jog prasyciau.. sakiau reikia bandyt susirast kokias nors teises nesciuju ar ka nors tokio, kad kiekvienas gali rinktis tai kas jam atrodo tinkamiausia.
as.juste parašė:
Man ir atrodo kad nedarys, bet draugas ir mama vis zyzia, jog prasyciau.. sakiau reikia bandyt susirast kokias nors teises nesciuju ar ka nors tokio, kad kiekvienas…
stai pasidomejau apie cp ir as
gal pravers tau
www.londoniete.lt/mamyciu_klubas/cezario-pjuvi-nhs-gales-pasirinkti-visos-busimos-mamos
debeselis123 parašė:
stai pasidomejau apie cp ir asgal pravers tau
![]()
www.londoniete.lt/mamyciu_klubas/cezario-pjuvi-nhs-gales-pasirinkti-visos-b…
Skaiciau sita pati straipsni tik anglu kalba, dekuj dabar aiskiau truputi. Bandysiu sneket ketvirtadieni.
Nors pries kelias valandas isejo kamstis (manau vakarykstis kaklelio patikrinimas padejo sitam reikalui pajudet i prieki). Ir leliukas ramesnis daug siandien, dabar tik pradejo duotis, bet jauciu, kad lyg ir auksciau spiria, tai gal statosi jau i dubeni pats gal islys. Oj kaip noreciau..
as.juste parašė:
Skaiciau sita pati straipsni tik anglu kalba, dekuj dabar aiskiau truputi. Bandysiu sneket ketvirtadieni.Nors pries kelias valandas isejo kamstis (manau vakary…
na tikekis,kad pats islys
gal jau greit viskas prasides
o tavo maziukas didelis?nezinai?
gal pati pagimdysi lengvai
debeselis123 parašė:
na tikekis,kad pats islys![]()
gal jau greit viskas prasides
o tavo maziukas didelis?nezinai?
![]()
gal pati pagimdysi lengvai
![]()
![]()
:…
Nezinau dydzio nesake, nors ir turejau skana paskutine savaite. Bet man atrodo, kad jis labai didelis, nes as pati smulki, ir pilvas tik issiputes labai, o maziukas kai muistos, tai visas pilvas persikreipia.
as.juste parašė:
Nezinau dydzio nesake, nors ir turejau skana paskutine savaite. Bet man atrodo, kad jis labai didelis, nes as pati smulki, ir pilvas tik issiputes labai, o maziukas…
musu maziukas i ilgi
o pilvas pas mane maziukas
Sveikos, man gp israse micronor kontraceptiniu tableciu, nes spirales nepavyko ideti norejau paklausti, gal jus zinot, ar jos nekenkia vaikiukui? Kiek skaiciau visur tai lyg ne, aceit uk daug moteru jas vartoja.. As dabar savaite ju geriau, po truputi tepliojo, snd dar stipriau... bijau, kad neprasidetu menesines... Kazkaip galvoju, ar gali jas issaukti sios kontraceptines ? Dabar galvoju gal nutraukt tiesiog ar laukti gal kraujavimas praeis
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai