2025.12.15 23:49 (prieš 4 mėn.)
Irvutė parašė:
Mano kaklelis irgi operuotas, pirmo nestumo metu pamirsau pamineti nestumo pradzioje, tai patikrino tik 19 sav ir jau buvo 19mm, bet nesiuvo, o 25 sav tik 6mm su pr…
O jums dėl ko nėštumo pradžioje operavo? Aš tai turėjau tą vadinama 0 gimdos kaklelio vėžio stadiją.
Aš buvau pas Laurą Malakauskienę, labai patiko, man paskirtas progesteronas, tai dedu žvakutes kiekvieną vakarą, gal dėl to jis ir netrumpėja, man kai buvo 7sav kaklelis buvo 24mm, dabar 23mm išmatavo tai sako visai nepakitęs, nes tas 1mm paklaida tiesiog matavimo. Pirmas nėštumas ne dėl kaklelio bėdų buvo priešlaikinis, bet gydytoja minėjo kad nesvarbu kodėl vien dėl to kad per anksti pagimdžiau apsiūna jie, net nežiūrint į tai kad operuotas dar jis, Tai tikiuosi kad sausi po tyrimų nebebus tos besimptomės ir pavyks apsiūti man jį, tada ramiai galėsiu būti. O jūsu atveju gal irgi apsiūti siulys, nes jei jau trumpėja, bet šeip iki 25mm skaitosi nesutrumpėjęs, tai kol kas telpate į normas, bet manau kad siųs ir jums vien dėl to kad su pirmu nėštumu staigiai sutrumpėjo ir nieko padaryt negalėjo. Nes mano gydytoja pirmo vizito metu iš karto pasakė kad reikės apsiųti kaklelį norint sumažinti priešlaikinio gimdymo riziką