sleuth parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš sausinuko laukimui🙂 užvakar pasidariau testą- dvi juostelės, o vakar pas gine buvau užsirašuus kitais klausimais- tai patvirtino, kad nėšt…
Matyta is kovinuku labas 🙂
sleuth parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš sausinuko laukimui🙂 užvakar pasidariau testą- dvi juostelės, o vakar pas gine buvau užsirašuus kitais klausimais- tai patvirtino, kad nėšt…
Lemur parašė:
Oo, labas🤭
Kaip panašiai mums čia su mažuliais 🙂
tina27 parašė:
Bet kaip faina kad čia tiek palyginti jau nemažai mamyčių kur jau bus 3 ar netgi 4 beibis![]()
Aha 🤩 Kai registravaus čia galvoju būsiu viena iš vyriausių ir su tokiu būriu vaikučių, bet pasirodo, klydau 😍🤭
Šiandien grįžta MB, buvo keliom dienom išvykęs, tai galvoju ar jau šiandieną pranešt naujienas ar rytoj 🤭 Nors jau įtaria jis ir taip, tai kažin ar staigmena bus 😆🥹
tina27 parašė:
Labas, jungiuosi ir aš į šitą būrelį, skaičiuoklė sako kad numatoma data Sausio 14. Vakar pamačiau du brūkšniukuspaskutinės mm buvo balandžio 10, ciklas gana…
Man tuoj 38 😍
vanesa9 parašė:
Aha 🤩 Kai registravaus čia galvoju būsiu viena iš vyriausių ir su tokiu būriu vaikučių, bet pasirodo, klydau 😍🤭
Yra yra cia musu nemazai 😁 mano tai planas isvis niekam nesakyt net vyrui 🙃
Lemur parašė:
Yra yra cia musu nemazai 😁 mano tai planas isvis niekam nesakyt net vyrui 🙃
Kodėl nesakysit, jei ne paslaptis?
Aš irgi sprendžiu dilemą. Šį savaitgalį būsim prie jūros, turiu dėžutę testui su užrašu 'Our next adventure', bet galvoju ar šį savaitgalį sakyti (nes dar tik 4 sav nėštumui) ar palaukti dar. KAžkaip net faina kad aš viena žinau (apart TD bendruomenės
) apie leliuką pilve. Mintyse su juo/ja pasikalbu. Tokia mažyė mūsų paslaptis. O pasakius vyrui jau bus rizika didenė nutekėti informacijai. Bet juk vyras atrodo irgi turi teisę žinoti ir džiaugtis..
MaiaM45 parašė:
Kodėl nesakysit, jei ne paslaptis?![]()
Aš irgi sprendžiu dilemą. Šį savaitgalį būsim prie jūros, turiu dėžutę testui su u…
Vat kažkaip yra toks noras niekam nesakyti. Gal dėl to, kad statomės namą ir gyvename susispaudę dviejų kambarių bute. Planuojame įsikelti tik kitą vasarą.Vyras važinėja į komandiruotes užsienyje tris savaites dirba, savaitę būna kartu. Aš čia lieku kaip ir viena su trimis vaikais. Ir dar nėščia... Nenoriu apkalbų, kreivų žvilgsnių, patarimų, kažkokio išskirtinio dėmesio ir nuomonių. Nenoriu girdėti galvų kraipymo ir klausimų „kaip čia taip?“.Žinau, kad vyras labai apsidžiaugs, bet jis ir taip labai išgyvena, kad neišeina dabar būti kartu tiek, kiek norime, ir matyti kasdien, kaip vaikai auga. Ypač mažoji be galo jį myli, jų ryšys išskirtinis.Kol nesimato pilvo, tol manau nesakysiu.
Aš galvojau, kad dar palauksiu kol normaliai įsitiknsiu, kad auga mažiukas ir pan, tai kai po testo pasidarymo naktį taip blogai pasidarė, kad vos iki toleto nuejau, tai teko ryte pasakyt, nes mazuli reikejo ryte i mankstas vest, buciau niekaip nenuvezus🤦♀️
O maniskis irgi vazineja, komandiruotese, i nama jau isikelem, bet sako jooo, reikia greiciau vel varyt( dabar pora menesiu be darbo, bet jau zadejo vel pradet vazinet). Gavau hcg atsakyma, virs 3500, sakau o jei dvynukai butu🤭😅 sako, is vis neislipciau is Norvegijos🥺😅
Vienai sunku ir liudna su vienu vaikuciu, isivaizduoju, kaip veiklos su trim netruksta💪🌸
sleuth parašė:
Aš galvojau, kad dar palauksiu kol normaliai įsitiknsiu, kad auga mažiukas ir pan, tai kai po testo pasidarymo naktį taip blogai pasidarė, kad vos iki toleto nuejau…
Taip tikra tiesa. Didžiulis issukis vienai su vaikais. Bet kai zinai tiksla ir kad tai laikina tai motyvuoja nepasiduoti 🙂
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai