Orinta1 parašė:
Realiai tai labai kažko nepakeičiau, pradžioje gal labiau saugojausi, gulėjau daugiau, bet kai jau ir gydytoja nusiramino dėl to mano trumpesnio kaklelio, pamatė ka…
O vairuojate?
Jeigu gimdos kaklelis ima trumpėti ne prieš pat gimdymą, o ankstyvesniu nėštumo laikotarpiu, kyla persileidimo arba priešlaikinio gimdymo rizika. Skaityti
visą straipsnįOrinta1 parašė:
Realiai tai labai kažko nepakeičiau, pradžioje gal labiau saugojausi, gulėjau daugiau, bet kai jau ir gydytoja nusiramino dėl to mano trumpesnio kaklelio, pamatė ka…
O vairuojate?
Sveikos, šiandien tikrino kaklelį tai laikosi stabiliai 8-10mm, bet iš ligoninės sakė be 30 savaičių net kalbos nėra, kad paleis.. ir tai 30 žiūrės, ar situacija nesikeičia, ar stabilu. Jau dvi savaites guliu. Labai sunku emociškai, bet po biškį susitaikau, kad kitaip nebus.. minčių apie ankstyvą gimdymą neprisileidžiu, tikiu, kad viskas baigsis gerai. Vakare leidžia skystinančius ir gaunu progesterono ovule, bet galvoju ar magnio nereikėtų vartoti
?
zuvyte123 parašė:
Sveikos, šiandien tikrino kaklelį tai laikosi stabiliai 8-10mm, bet iš ligoninės sakė be 30 savaičių net kalbos nėra, kad paleis.. ir tai 30 žiūrės, ar situacija ne…
Pavartokit magni, tikrai nepakenks, o ir vistiek apramins tiek gimda, tiek kokiu meslungiu prevencijai gal padetu ;) as geriu kas vakara dabar ir pirmo nestumo metu geriau
Viskas bus gerai, dabar atrodo dienos slenka letai, bet tuoj praeis tos kelios savaites, o ir 30+ jau daug saugiau paciai bus grizti namo. Veliau visai pasimirs tas laikas praleistas ligonineje 🤗🌸 saunuole, kad laikotes ir neprisileidziat blogu minciu
Irvutė parašė:
O vairuojate?
Ilgų atstumų ne, tokių kaip kelios valandos už vairo, bet trumpesnius tai tikrai vairuoju🙂 kadangi mūsų miestas mažas tai atstumai taip pat maži🙂
zuvyte123 parašė:
Sveikos, šiandien tikrino kaklelį tai laikosi stabiliai 8-10mm, bet iš ligoninės sakė be 30 savaičių net kalbos nėra, kad paleis.. ir tai 30 žiūrės, ar situacija ne…
Jeigu paguos aš pagimdžiusi pirmą vaikutį Vilniuje Santariškėse išgulėjau 4mėnesius, laikas tada praėjo greitai, dabar kai pagalvoju kad jei reikėtų gulėti kaip koks košmaras atrodo, bet kai žinai dėl ko guli ir kad tai laikina, viskas praeina. Viskas dėl vaikučio gerovės, namuose spėsit pasibūti tikrai❤️
Irvutė parašė:
Pavartokit magni, tikrai nepakenks, o ir vistiek apramins tiek gimda, tiek kokiu meslungiu prevencijai gal padetu ;) as geriu kas vakara dabar ir pirmo nestumo metu…
Ačiū jums už palaikymą 😊🌷 nusipirksiu magnio profilaktiškai pagersiu tada
Orinta1 parašė:
Jeigu paguos aš pagimdžiusi pirmą vaikutį Vilniuje Santariškėse išgulėjau 4mėnesius, laikas tada praėjo greitai, dabar kai pagalvoju kad jei reikėtų gulėti kaip kok…
Į namus širdis traukia, nes berniukas laukia, dėl to atrodo viskas sudėtingiau.. bet nieko tikiu, kad laikas praeis greičiau nei tikiuosi. Laikau kumščius, kad situacija išliktų stabili 😊
zuvyte123 parašė:
Į namus širdis traukia, nes berniukas laukia, dėl to atrodo viskas sudėtingiau.. bet nieko tikiu, kad laikas praeis greičiau nei tikiuosi. Laikau kumščius, kad situ…
Na taip kai namuose laukia širdį labiau skauda, aš su šiuo nėštumu savaitę gulėjau dėl inksto tai traukė į namus nes mačiau kaip vaikas pasiilgęs yra, ir tų aplankymų neužtekdavo jam.
Bet nieko čia laikina
Irvutė parašė:
Pavartokit magni, tikrai nepakenks, o ir vistiek apramins tiek gimda, tiek kokiu meslungiu prevencijai gal padetu ;) as geriu kas vakara dabar ir pirmo nestumo metu…
Sveiki, o sakykite ar jausdavot kokius oamaudenimus apačioje? Man retai, bet kartais pamaudena, suprantu kad ir šiaip visokie maudimai nėštumo metu yra normalu, bet tokioj situacijoj iš kart persigastu. Dažniausiai maudenimai būna kai vaikutis malasi žemai.
zuvyte123 parašė:
Sveiki, o sakykite ar jausdavot kokius oamaudenimus apačioje? Man retai, bet kartais pamaudena, suprantu kad ir šiaip visokie maudimai nėštumo metu yra normalu, bet…
Maudenimas maudenimui nelygus. Jeigu tai raisciai - normalu, jeigu neskausmingai susitraukia kelis kartus per diena gimda (neskausmingai svarbu) - normalu. Jeigu maudzia, kaip pries menesines - na tada nera labai gerai. Ypac, jei tie pamaudenimai yra lyg saremiai intervalais. Manau dar per anksti paruosiamiesiems, kad jiems nurasyt 🤔
Man pirmo nestumo metu buvo maudenimai kai buvo streso, veliau, kai suzinojau kaklelio ilgi ir atsiguliau i ligonine, lyg nebemaudeno. Dabar kol kas irgi nemaudena 🙏
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai