2026.02.18 12:02 (prieš 2 mėn.)
Irvutė parašė:
Man Daiva visada irgi kelias mm pamatuoja didesni, negu mano ginekologe 🤔 na bet keli mm, tai ne 5 ar 10
Mano kadangi pirmas 23sav, tai todėl jį labai akcentuoja,kad ir dabar didelė rizika jam yra, bet dabar kaip sakau problemą sutvarkė inksto uždegimas išgydytas kuris galėjo sukelti priešlaikinį gimdymą, kaklelis uždaras sakė tikrai nepanašu kad greitu metu gimdysiu. O dėl apsiuvimo susilaiko nes kaklelis tikrai tvirtai laiko ir netrumpėja. Gal nenori daryti vėl primigdymo nes prieš savaitę turėjau kai stentą statė, net nežinau, progesteroną vartoju, kaklelį stebi. O dėl matavimo tai aš turėjau nuotraukas kaklelio tai ji man pakomentavo kad kai kurie gydytojai matuoja tiesiai todėl jis gaunasi keliais mm trumpesnis, bet šeip pats kaklelis yra išsilenkęs kažkiek ir jei matuoji pagal išsilenkimą gaunasi daugiau, tai ko gero ji matuoja taisiklingai todėl jis ir gaunasi ilgesnis. Nes mano paskutiniu metu kiek matavo buvo apie 24.4-25.1, o ji vakar pamatavo 26mm, tai dinamikoje vistiek trumpėjimo nėra.