2026.02.10 14:28 (prieš 5 mėn.)
Aviečių-uogienė parašė:
Sveikos, kaklinukės ❤️
Šiandien turim 11 sav ir 5 dienas, darėm kontrolinę apžiūrą dėl rudo tepliojimo, t…
Sveiki, man kakleli nuo 11 savaites pamatuoja vis apie 28 mm, va siandien vel matavo, tai apie 24-27mm, bet klinikose ilgesni vis pamatuoja apie 27-28 pries savaite buvo
bet pas mane jis operuotas buvo...saugokit save, kaip sake, taip ir stenkites gyvent - tausojanciu rezimu, nestresuot, nevargint pilvo, chat got labai gerai pataria kaip judet ir ka galima, ko negalima daryt, pvz lenktis per pilva pakelt daikta nuo zemes nera labai gerai, vairuoti irgi geriau kuo maziau
progesteronas padeda kakleliui, todel puiku, jog naudojate ir toliau naudot paskyre
Butina kakleli stebet, prasykit, kad ziuretu dinamika kas 2 savaites kokias, ar netrumpeja.
Del placentos, kad lipa ant ziociu, tai irgo reikia saugotis, bet taip, didejant gimdai, jei tik mazas krasciukas, tai tiketina, kad pakils ir placenta. Pas mane problema tik del kaklelio. Pas jus kaip ir dvi priezastys save tausoti
tik negulekite visa diena taip menesiais del kraujotakos, lengvai namuose pavaiksciot galit, arba jei jau gulesit, tarkites su gydytoja, kad kokie trombai nepradetu formuotis... prie pilnai gulimo rezimo buna skiriami leidziami vaistai nuo trombu