Laba vakara, mamytes
Gal is rytu Londono kuri esate ir buvote su Queen's Hospital, Romforde, susidurusi? Noreciau jusu ispudziu apie ja suzinoti..
Teja2 parašė:
Laba vakara, mamytes
Sveika
aš iš rytų Londono, ir lankausi Queen's Hospital ir ten gimdysiu
as.juste parašė:
Nezinau dydzio nesake, nors ir turejau skana paskutine savaite. Bet man atrodo, kad jis labai didelis, nes as pati smulki, ir pilvas tik issiputes labai, o maziukas…
Kiek laiko pas tave po termino jau praejo? Ar dare sweep'a?
Teja2 parašė:
Laba vakara, mamytes
As taip pat gimdysiu Queen's, teko pries savaitele nakti su skausmeliais ir silpnu kraujavimu apsilankyt, tikrai nesiskundziu - apziurejo, tonusiukus patikrino, viskas tavrkoj, slapimo taku infekcija. Israse antibiotiku ir sake per apsilankyma pas MW, klausti(net kelis kartus pakartojo, kad butinai paklausti nepamirsti) kokie slapimo tyrimo rezultatai ar nereik israsyt stipresniu antibiotiku. Kol mes laukem apziuros, ten buvo ir viena mamyte jau veiksme, MW buvo labai maloni su ja, ji vargsiuke per saremius jau epiduro prasesi( nors kiek supratau planuota buvo birth centre gimdyt, o ten tik naturalus gimdymas, epiduro ten nieks nedaro), bet MW ja drasino, paaiskino kaip prakvepuot per saremius. As pati jau ten su ja kvepavau
Taigi su vyru ramiausiai isvaziavom namo, abu likom patenkinti.
Siandien lankiaus pas MW, mano pas kuria paprastai lankausi - atostogauja. Pavaduojanti MW tik pasijuoke is mano prasymo kompiuteryje atsiversti mano byla, patikrinti tyrimo rezultatus. Kai as dar karta paprasiau ir kai vyras isikiso, tada tik tipo -,, va paziurek pasizymejau prie tavo pavardes, paskambinsiu i labaratorija, bet tikrai ne dabar, gal siandien vakare arba rytoj nes siandien as dar net breako neturejau ir jei ka tau paskambinsiu ryt''. Mes su vyru buvom pakraupe. Dar klausiau apie vaikelio padeti, jis guli tokioj patcioj padeti jau beveik trys menesiai - galvyte zemyn, bet daugiau kairiajame sone, uzpakaliukas desiniajam daugiau. Kai atsigulu ant kairiojo sono, jis tiek daug pradeda judeti, atrodo jam nepatogu ir jis noretu pasislinkti bet jam nesigauna, tarytum ji ten kas laiko. Kai pasidalinau savo nuogastavimais siandien ir vel likau nesuprasta, sake ,,tai nemiegok ant kairio sono, jam turbut nepatogu, miegok pusiau sededama arba ant desinio sono''. As tik tikiuos kad cia man motiniska paranoja del vaikelio ir tiek, kad viskas bus gerai. Laukiu nesulaukiu kada mano MW gris is atsotogu ir tikiuos kad sekantis vizitas jau bus pas ja.
Rugpjucio 20d einu ligonines turui, labai domina naujasis birth centras. Pasidalinsiu savo ispudziais tada
Laikykites mamytes
Mazyyytis333 parašė:
Kiek laiko pas tave po termino jau praejo? Ar dare sweep'a?
Sweepa, turejo daryt 8 diena, o gavos taip, kad 7 diena, paryciais nubego vandenys man, nu ir ka turiu leliuka jau.
3.520kg 55cm.
debeselis123 parašė:
man atrodo,kad nedarys...sakys pati gali pagymdyti...jei jiems atrodys kad rizikos nera nei tau nei vaikui nedarys...
Paprasiau ir padare.
as.juste parašė:
Sweepa, turejo daryt 8 diena, o gavos taip, kad 7 diena, paryciais nubego vandenys man, nu ir ka turiu leliuka jau.3.520kg 55cm.
![]()
Didziausi sveikinimai Tau
Aukit Sveiki
Choconut parašė:
Sveikinimai, Juste![]()
Niu va, ir negimėt labai dideli kaip sakėSmagu
:baby:…
Palyginus su manim, tai didelis kleckas.
Net sesutes juokesi. As pati 1.60cm, visada 48 sveriau, o va mazulis koks musu.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai