as.juste parašė:
Palyginus su manim, tai didelis kleckas.Net sesutes juokesi. As pati 1.60cm, visada 48 sveriau, o va mazulis koks musu.
![]()
Tai kaip iš komentarų supratau, CP Tau atliko?
Kaip mažiukas? Kaip pati jautiesi? Viskas gerai?
as.juste parašė:
Palyginus su manim, tai didelis kleckas.Net sesutes juokesi. As pati 1.60cm, visada 48 sveriau, o va mazulis koks musu.
![]()
Kaip mažiukas? Kaip pati jautiesi? Viskas gerai?
Choconut parašė:
Kaip mažiukas? Kaip pati jautiesi? Viskas gerai? :sunelis:…
aha CP dare, viskas gerai, jauciuosi puikiai, skaudejo tik ta pacia diena po operacijos, nes ryte operavo, na ir siandien skaudena, nes namo grizus (matyt nervai jau pilnai atsileido) ir pienukas begt pradejo, tai maziuka maitinant skauda siule, o siaip pati puikiai jauciuos. Maziukas irgi lyg gerai, gime grazus rausvas, sveikas, va ikelsiu nuotraukyte kur bounty teta dare.

as.juste parašė:
aha CP dare, viskas gerai, jauciuosi puikiai, skaudejo tik ta pacia diena po operacijos, nes ryte operavo, na ir siandien skaudena, nes namo grizus (matyt nervai ja…
Dieve, koks gražuolis
Nu super tiesiog
Smagu, kad ir pati gerai jautiesi
Ramių naktų jums
Leidžia mažiukas pailsėti?
Choconut parašė:
Dieve, koks gražuolisNu super tiesiog
![]()
Smagu, kad ir pati gerai jautiesiRamių naktų jums
![]()
…
Pirma nakti tai pati nemiegojau stebejau ji, kazkaip bijojau uzmigt, kad ka praleisiu, o sianakt jau miegojau tarp maitinimu, dabar trecia naktele namuose jau bus, tai ziuresim.
as.juste parašė:
aha CP dare, viskas gerai, jauciuosi puikiai, skaudejo tik ta pacia diena po operacijos, nes ryte operavo, na ir siandien skaudena, nes namo grizus (matyt nervai ja…
ojei
koks grazutis!
Sveikinimai didziausi!!!
O tau nebuvo siule daryt sweep termino diena? Savo noru cia susitarei,kad po 8 dienu darytis ?
Mazyyytis333 parašė:
ojei![]()
koks grazutis!
…
Man 8 diena turejo daryt sweepa, bet vandenys nubego man 7 diena 4.30 ryte, tai va taip viskas gavos.
as.juste parašė:
Man 8 diena turejo daryt sweepa, bet vandenys nubego man 7 diena 4.30 ryte, tai va taip viskas gavos.![]()
Sveikinimai,o kaip ligonine ir personalu ar patenkinti ?
1saulute1 parašė:
Sveikinimai,o kaip ligonine ir personalu ar patenkinti ?
Labai labai patekinta ir ligonine ir visu personalu kuris priziurejo, dvi naktis ligoninej praleidau, tai pacio personalo nemazai maciau, bet viskas buvo super.
Kristina86 parašė:
As taip pat gimdysiu Queen's, teko pries savaitele nakti su skausmeliais ir silpnu kraujavimu apsilankyt, tikrai nesiskundziu - apziurejo, tonusiukus patikrino, vis…
Sveika, Kristina
sudomino mane tas ligoninės turas
norėčiau ir aš apsižvalgyti, Midwife reikia prašyti ar kaip?
Mergelka parašė:
Sveika, Kristinasudomino mane tas ligoninės turas
norėčiau ir aš apsižvalgyti, Midwife reikia prašyti ar kaip?
laba
siaip sitas turas kai sueina 36 sav. pakalbet su savo midwife ir pasiteirauk...
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai