Lemonation parašė:
Ačiū mamytės už patarimus,
paskambinau, sako jei kas būtų negerai, būtume paskambine, laiškelis anskčiau ar v…
Nesinervuok,jei kas negerai greit praneša,MW sakė nėra naujienų reiškia geros naujienos,as gal po 2 sav gavau laišką .
Lemonation parašė:
Ačiū mamytės už patarimus,
paskambinau, sako jei kas būtų negerai, būtume paskambine, laiškelis anskčiau ar v…
Nesinervuok,jei kas negerai greit praneša,MW sakė nėra naujienų reiškia geros naujienos,as gal po 2 sav gavau laišką .
Sveikos besilaukencios ir esancios mamytes, noreciau prisijungti prie jusu man 35sav. Ir 2d.laukiu nesulaukiu tos ilgai lauktos dienos ir tas nezinojimas kuri ta diena mane varo is proto.tai mano antras nestumas, su sunum vaiksiojau kaip tankas nei ten paruosemus saremius jutau nei ten apie kamscius ka zinojau pries 8 metus.o dabar tai linksma nes naktim nebemiegu einu miegoti kokia 3, 4 ryto ir zinoma miegu iki pietu, o nemiegu del to kad man prasideda gaktos bei strenu skausmai ,nebegaliu padeties susirasti patogios ir maluosi kaip saslykas saslikiniai, o saslykas as didelis nes priaugau virs 30 kg net baisu jau svertis.labai trauke jau kokia savaite kirksnis meslungis, sako raisciai tempes ir klubai plecesi.laukiames dukrytes man terminas rugsejo 26d, bet manau neisvaiksiosiu tiek vient kol aplink namus sukuosi tvarkausi ar valgyt darus einu paguleti nes pilvo apace maudzia jau gal nuo 28 savaiciu. Viena paguoda kad mano dukryte labai judri ir galima taip butu issireiksti kad visa laika ji juda ir as rami kad jai viskas gerai.na va siektiek papasakojau apie savo nestuma o dabar merginos noreciau paklausti gal ce neitema bus tai iskart atsiprasau bet man nieks nesake apie nestumo plano pildima ir nezinojau apie toki nes savo pirmagimi gimdziau lt.kas pildis ta plana ir mazdaug kada nes kaip ir nebedaug man liko bet nieko as nepildziau nei kas pilde?
agnyte0619 parašė:
Man irgi butu idomu suzinot apie gimdymo plana, nes taip pat nieko nesu girdejus kada ji pildo![]()
sveikos
as dariausi gimdymo palana
ir likau labai patenkinta
nes kai viskas prasidejo nereikejo nieko pasakoti...jos viska zinojo...as gimdymo plana dariausi kai man buvo 36 savaites...turejau epoitmenta ligonines turui ir tuo paciu sudarem plana...bet sake galima ir su savo midwife supildyti viska...
debeselis123 parašė:
sveikosas dariausi gimdymo palana
ir likau labai patenkinta
nes kai viskas prasidejo nereikejo nieko pasakoti...jos viska zinojo...as gimdymo plana dariausi…
Bet jos pacios pasiulo ar reikia paciai prasyt?
mano kalba nera ideali, tai kuo toliau tuo labiau bijau, kad nesuprasiu ko nors ligoninej,galvoju kaip butu ir su olanu ar susigaudyciau as ten
agnyte0619 parašė:
Bet jos pacios pasiulo ar reikia paciai prasyt?mano kalba nera ideali, tai kuo toliau tuo labiau bijau, kad nesuprasiu ko nors ligoninej,galvoju kaip butu ir su…
Pas mane nesciosios knygoj irasyta, jog 36 savaite vizito metu pas midwife turi buti aptariamas gimdymo planas.
tada ji ir susidarem.
as.juste parašė:
Pas mane nesciosios knygoj irasyta, jog 36 savaite vizito metu pas midwife turi buti aptariamas gimdymo planas.tada ji ir susidarem.
![]()
Idomu, kodel man niekas nieko nesako..
agnyte0619 parašė:
:hmmm:…
man paciai liepe susirasyti,ten kazkur gale yra tas puslapis...
agnyte0619 parašė:
Bet jos pacios pasiulo ar reikia paciai prasyt?mano kalba nera ideali, tai kuo toliau tuo labiau bijau, kad nesuprasiu ko nors ligoninej,galvoju kaip butu ir su…
man midwife pasake kai buvo 34 savaites ar noriu su ja sudaryti ar ligoninej...tai as pasirinkau ligoninej sudaryti,nes viska maciau kas kaip ir midwife ligoninej dar padejo...tai pas mane irgi su kalba ne kas bet pries vaziuojant i ligonine dar prasiverciau ka galima rinktis su verteju
o paciu gimdymo metu tai nieko negalejau pasakyti angliskai
viska sakiau savo vyrui(jis visa laika prabuvo salia) ir jis verte midwife
agnyte0619 parašė:
:hmmm:…
tu pati paklausk savo midwife kai eisi...arba nesciosios knigutej pati pasidaryk
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai