astukijus parašė:
Ką karšto gaminsit Naujųjų sutikimui? Noriu idėjų...nes buvau suplanavus kepti vištą, bet neradau parduotuvėse..iššluotos lentynos, dar ryt paieškosiu. Bet jau nori…
Takus gaminsiu. Ir ne karštas, bet - tinginių sushi 😅
astukijus parašė:
Ką karšto gaminsit Naujųjų sutikimui? Noriu idėjų...nes buvau suplanavus kepti vištą, bet neradau parduotuvėse..iššluotos lentynos, dar ryt paieškosiu. Bet jau nori…
Takus gaminsiu. Ir ne karštas, bet - tinginių sushi 😅
rožine parašė:
Smulkiai pjaustyta lašiša, svogunlaiškiai, krapai, ikriukai juodi ir raudoni, permaišyta su nat. Jogurtu perpus su majonke![]()
Dar klausimelis o kokia lašiša?sūdyta rukyta ar kepta?nesu dariusi,sudomino 🤤
Pocahontas_ parašė:
Dar klausimelis o kokia lašiša?sūdyta rukyta ar kepta?nesu dariusi,sudomino 🤤
tai arba sūdita ar rūkyta kokia jau mėgstat, tik ne kepta
aš valgau tik rūkyta
astukijus parašė:
Aš kepsiu anties krūtinėles, prie jų salotų kokių žalių. Gal dar pavyktų Rimi rasti, akcija joms, pas mus buvo dar. Bet šiaip nei vištų, nei ančių pardavime nemačiau
astukijus parašė:
Aš vis dar neįgali tai well donu prisirinkau. Jaučio zandą, šonkaulius ir tartarą. Pirmi du tik į orkaitę 30min. Matysim kaip čia bus. Visad naujiesiems ką nors neragauto perku, taip jau esam nuo stirnos iki krokodilo išragavę 🙂
goshyte parašė:
Aš kepsiu anties krūtinėles, prie jų salotų kokių žalių. Gal dar pavyktų Rimi rasti, akcija joms, pas mus buvo dar. Bet šiaip nei vištų, nei ančių pardavime nemačia…
Maximoje pas mus buvo ančių puselės pamarinuotos, prieš pora val mačiau.
Cavy parašė:
O pietai, na gal labiau pusryčiai pas mus va tokie, nu skaniai. Ir greitai
mes vakarienę vakar tokią turėjom
dabar galvoju ką greito paimti grįžtant iš darbo vyrams pietų
nes vakarienė jau bus tik vėlyva 20val
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai