Pocahontas_ parašė:
Gal pasidalintumėte kaip tuos krepšelius paruošėte?
Smulkiai pjaustyta lašiša, svogunlaiškiai, krapai, ikriukai juodi ir raudoni, permaišyta su nat. Jogurtu perpus su majonke
Pocahontas_ parašė:
Gal pasidalintumėte kaip tuos krepšelius paruošėte?
Smulkiai pjaustyta lašiša, svogunlaiškiai, krapai, ikriukai juodi ir raudoni, permaišyta su nat. Jogurtu perpus su majonke
rožine parašė:
Smulkiai pjaustyta lašiša, svogunlaiškiai, krapai, ikriukai juodi ir raudoni, permaišyta su nat. Jogurtu perpus su majonke![]()
Niaaam o kur perkate ikriukus,nelabai turiu praktikos
Jūs dažniau pasvajokit ko norit valgyti ir man nereiks sukti galvos 😉👌🏻
Keptos bulvės ir kefyras su žalumynais

Ir baigės bulvės 😒 reiks vėl ieškoti iš ko pirkti.
Tai į darbą grįžtu prie mišrainių 😅 per kalėdas nepasidariau, tai kad jau kalafioras nupirktas, darom 😊
Kalafioras, kepta duona, šiek tiek česnako, apkepintos sėklos. Dar mąstau vynuogių ryte įsipjaustysiu, nes irgi reik valgyti, tiks jos čia ir tada majonkė. Iki pietų bus čiki 🤗

rožine parašė:
Hm, anam poste gavau vėliavėlę už reklamą, kad nieko nereklavau 😂😂
O jei kažkam reklama tai imetu dar vienus užkandukus
Aš manau netyčia nuspaudė, vietoje liukso 😉👌🏻
Aguonutė parašė:
Kaip salotoms apruošiat kalafiorą?
Niekaip, na, žinoma nuplaunu ir supjaustau, palieku labiau žiedynus. Kadangi duona tampa minkštesnė, tai skaniau, kai kas lieka trašku. Jei labai nemėgstat kramtyti, tai manau tiktų ir blanširuotas, tik nuvarvinti gerai reikėtų
Pocahontas_ parašė:
Niaaam o kur perkate ikriukus,nelabai turiu praktikos
Tai jei kišenė leidžia galima pirkti tuos tikruosius, upėtakių ikrai 😊 bet aš pirkau maxei šventiniai lyg dirbtiniai ikriukai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai