Diskusija perkelta iš kitos temos
MamaInga parašė:
Sveiki, cluster rush
Vakar išpjovė 4os stadijos hemorojaus.
Užtepkite ledą maždaug 10–15 minučių. Tai žymiai sumažins skausmą. Be to, galite derinti skausmą malšinančių vaistų vartojimą.
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįDiskusija perkelta iš kitos temos
MamaInga parašė:
Sveiki, cluster rush
Užtepkite ledą maždaug 10–15 minučių. Tai žymiai sumažins skausmą. Be to, galite derinti skausmą malšinančių vaistų vartojimą.
Operacija turėjau lygiai prieš savaitę 07.01.
Pirmos dienos- lipau sienomis nuo skausmo, nors ir gėriau stiprius nuskausminamuosius.
Yra kita problema- tuštinimasis... po 4 dienų, pilvas išsipūtė kaip balionas, diskomfortas. Pradėjau gerti laisvinamuosius, tai po žirnelį tik, į wc kas 10-15 min, atrodo taip viskas stūmiasi, o dabėgus iki wc steniu, negaliu, tada į dušą iškart, nes išsiteplioju tik. Taip jau 2 paras, dieną naktį, lyg užstrigęs kas..
Nebegaliu daugiau, verkiu dieną naktį, nes kūnas ant tiek nuvargintas- prakaituoju, mane purto visą,nžn kaip padėti sau
MamaInga parašė:
Pirmos dienos- lipau sienomis nuo skausmo, nors ir gėriau stiprius nuskausminamuos…
Man taip buvo. Klizmute pasistaciau ir viskas isejo vieni kartu ir greitai
MamaInga parašė:
Pirmos dienos- lipau sienomis nuo skausmo, nors ir gėriau stiprius nuskausminamuos…
Užjaučiu. Teko jau tai patirti... Tiksliau, vargstu iki šiol visaip, nors jau keli mėnesiai po operacijos (tiesa mano atvejis kitoks ir su rimtokomis komplikacijomis, bus reikalinga antra operacija). Kaip jau nesyk čia žmonės minėjo, pakartosiu tą patį, ką ir man pačiam patarė - vartokite išmatas skystinančius vaistus, nes be jų niekaip. Taip pat, gali prireikti Microlax klizmos. Be to retas žino, bet per tokias operacijas chirurgai speciliai kartais palieka tokį "kaištį", užkemša tą žarnos dalį kur renkasi išmatos, kad jos taip greitai nepatektų pirmą parą ant operuotų vietų, tas "kaištis" tai iš tokios medžiagos, kuri minkštėja savaime, tad kai kuriems ligoniams pirmas vizitas į WC gali būti ant tiek sunkus, nes tenka to nežinant prastumti ir tą specialiai paliktą "dovanėlę". Galbūt ir Jūsų atveju taip yra, jeigu operavo vidinį hemorojų.
Diskusija perkelta iš kitos temos
MamaInga parašė:
Sveiki,
Lidoposterin tepalas nuskausmina, tinka ir išoriniam ir vidiniam naudojui į išangę, nors aišku pirmas paras po operacijos turbūt bus neįmanoma patepti viduje.
Procto-Glyvenol ko gero geriausiai padeda iš tų tepalų, kurie kiek malšina ir uždegiminius procesus, kurie yra ir dėl hemorojaus ir po operacijų. Jis yra tepalo ir žvalučių pavidalo.
tiesiog_zmogelis parašė:
Užjaučiu. Teko jau tai patirti... Tiksliau, vargstu iki šiol visaip, nors jau keli mėnesiai po operacijos (tiesa mano atvejis kitoks ir su rimtokomis komplikacijom…
tiesiog_zmogelis parašė:
Užjaučiu. Teko jau tai patirti... Tiksliau, vargstu iki šiol visaip, nors jau keli mėnesiai po operacijos (tiesa mano atvejis kitoks ir su rimtokomis komplikacijom…
Ačiū už atsakymą.
Vakar, aštuntą dieną po operacijos pagaliau išėjo "tas" kamštis, atrodo, kad dangus žydresnis tapo 😅
Dabar organizmas valosi, krūvini krešuliai išeina, nenulipu nuo wc.. kartais net nespėju dabėgti, nors ir wc už sienos..gelbėja pampersas 🙃
Juokas juokais, bet labai silpna, akyse net būna aptemsta kai bėgu į wc, tai galima sakyti autopilotu laikydamasi už sienos dabėgu.
Klausimas, kiek maždaug trūks tas valymasis? labai organizmas nusekęs. Pas gydytoją nuvykti negaliu, nes negaliu paleisti wc
MamaInga parašė:
Ačiū už atsakymą.
Vakar, aštuntą dieną po operacijos pagaliau išėjo "tas" kamštis, atrodo, kad dangu…
Asmeniškai man, tai dvi savaitės sunkiausios buvo. Jei tik vakar Jums pavyko atlikti reikalus, tai maždaug per 3-5 dienas jau krešulių ir kraujo gerokai sumažės, liks tik skausmai visokie. Akyse temo ir man ir rodos apalpsi ant klozeto nuo tų visų pojūčių, bet dar savaitėlę pakentėkite ir pamažu ims gerėti. Svarbiausia, kad kokios komplikacijos nesivystytų, kaip pasakojau kitoje temoje apie savo atvejį. Pats šiuo metu va esu po pakartotinės mini-operacijos antros, tai patyriu vėl visą tai iš naujo. Šiandien irgi buvo pirmoji diena kai su labai daug kraujo teko reikalus atlikinėti. Apie skausmus jau patyliu. Tai laikykitės, lauksime va kartu geresnio laikotarpio.
MamaInga parašė:
Ačiū už atsakymą.
Vakar, aštuntą dieną po operacijos pagaliau išėjo "tas" kamštis, atrodo, kad dangu…
Pas ką operavotės? Gal persistengėt su laisvinamaisiais? Labai dažnai lakstyti į tualetą nėra gerai po šitos operacijos.
Stiprybės visiems. Aš vis ateinu paskaityti čia atsiliepimų, vis nesiryžtu operacijai. Labai bijau. Neįtikėtina, kad šiais laikais nėra jokio efektyvaus operacinio metodo, po kurio žmonės šitaip nesikankintų.
Sveiki,07.08 dare operacija su lazeriu,skausmo nebuvo,tik jauciau kad kazkas buvo..turejau antros stadijos trys mazgelius.Israse ta pacia diena,grizus namo kaip ir viskas buvo neblogai,be skausmo.Siandien jau 5 diena labai kaupiasi dujos,i wc einu labai daznai,matau krauja,zodziu esu sokiruota nuo visko,israse zvakiu ir tepala,viska darau bet tas jausmas...kazkoks kosmaras..
tiesiog_zmogelis parašė:
Asmeniškai man, tai dvi savaitės sunkiausios buvo. Jei tik vakar Jums pavyko atlikti reikalus, tai maždaug per 3-5 dienas jau krešulių ir kraujo gerokai sumažės, li…
Kaip Jus laikotės? Kaip Jūsų savijauta?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai