auksine1 parašė:
mes lovyte jau turime - pirkome internetu. o del kitu reikalingu daiktu man taip pat labai smalsu suzinoti jusu nuomone![]()
dar maziukas pilvelis
auksine1 parašė:
mes lovyte jau turime - pirkome internetu. o del kitu reikalingu daiktu man taip pat labai smalsu suzinoti jusu nuomone![]()
dar maziukas pilvelis
nanukele parašė:
Sveikos mamytesas taip pat laukiuosi liepinuko mazuliuko
noreau paklausti ar kuri turi problemu su skausmu gaktikaulio ir klubu srityje? man tai labai skauda…
Labas, turejau sita problema...man skaudejo gaktikauli ir uodekikauli, nei sest nei stot nei is masinos islipt, nei iki WC nueit...ir traumatologai ir neurologai ir visokie daktarai aplankyti - padejo fizioterapija - spec manksta nestukems, butent gaktikaulio, dubens sriciai, man skausmai anksti buvo prasideje, dabar jau net vel grizau i darba
Sekmes, tikiuosi informacija pades, o tinkama manksta tikrai pades ;) As siaip priklausau centro poliklinikai, tai ten ir lankau, bet manau, kad kur esi prisiregistravus, ten turi buti fizioterapautai ir tau patars ka daryti
Mažeikietė parašė:
Sveikutes, jungiuosi į jūsų būrį, laukiuosi liepinuko, terminas liepos 18 diena, laukiames mergytes, bent jau taip tikino ginekologe
Norėjau p…
Sveika, del rugsciu...man kilo pirmus tris men...man padedavo apelsinas, kitom girdejau padedavo pieno stikline. Dabar kartai pakyla, bet nuo maisto laibai priklauso...tikiuosi rasi tinkama maista
man dabar didesne probema - pasitustinti, bet vel ieskau maisto, koks padetu iveikti si nesklanduma
Sekmes, tikiuosi pades pata
balione parašė:
as tai irgi pastoviai maisau tuos menesius, savaites super, zinociau ir nakti prikelta, nu bet su menesiais tai sunku sunku :DDD
pas mane tai sudetinga nes as nu nezinau as tos menstruaciju dienos nu neskaiciuoju as ju kaip sakau nerbman las veikt ;D be to jos amzinai nereguliarios...
bet ... as tiksliai zinau patojimo data ta diena keiciau darba ir jau pirma darbo diena man seovemis pasipyle kraujas is nosies o to nebuvo niekad... pagal iphone kalebdoriu tai man 23 savaites bet anksciau vis tai daktarai tai kompas skaiciuoja kitaip tciau man nuojauta kuzda ir kelia merima kad gimdysiu anksciau. beto nerimauju nes ar neapsispredziau ar gimdyt su mama lietuvoje ar su vyru... o laikas bega kaip mea juokiames tuoj it vaikas islis kol apsispresi;D
pingvinas2 parašė:
pas mane tai sudetinga nes as nu nezinau as tos menstruaciju dienos nu neskaiciuoju as ju kaip sakau nerbman las veikt ;D be to jos amzinai nereguliarios...
Ir man su tuo terminu gavosi taip ,kad lt. pasake gimdyt priklauso liepos 20d. ,o Danijoj pasake liepos 25d. cia pagal vaiko dydi sprende .
bliuch parašė:
o kas gali patart kokius pampersiuku pirkti pradziai?
Sveikute, pradzioje reikes i ligonine "new born" pampersiuku, kiek su draugytem jau pagimdziusiom kalbejau, tai jos po pakeli nusipirkdavo, o paskui ziuri, kaip mazylis auga. Jeigu pritruksim, siusim vyriukus i misija
veliau jau eina pagal mazylio kg
O jeigu kalbant apie rusi, tai manau pasiliksim prie pampers
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai