pingvinas2 parašė:
oi kaip as savaites maisau! nepastebejau kaip man jau beveik 6 menesiai...!
22 savaites dar nepilni 5 menesiai ;)
pingvinas2 parašė:
oi kaip as savaites maisau! nepastebejau kaip man jau beveik 6 menesiai...!
22 savaites dar nepilni 5 menesiai ;)
Mažeikietė parašė:
Sveikutes, jungiuosi į jūsų būrį, laukiuosi liepinuko, terminas liepos 18 diena, laukiames mergytes, bent jau taip tikino ginekologe
Norėjau p…
sveika, mums terminas liepos 17
turetume susitikti
o ka cia zinosi, gal ir blogai gydytoja nustate data, mes laukiames berniuko
man kolkas viskas gerai su skrandziu, tik kartais viskas skauda viska tempia
Mažeikietė parašė:
Sveikutes, jungiuosi į jūsų būrį, laukiuosi liepinuko, terminas liepos 18 diena, laukiames mergytes, bent jau taip tikino ginekologe
Norėjau p…
As kai laukiausi mergytes mane taip pat kankino baisus riemuo iki pat gimdymo
taip pat geriau reny nes negaledavau uzmigti o miegodavau beveik sededama nes tik atsiguldavau tuoj viskas sukildavo ir grauzdavo remuo
ko tik nebandziau bet tik reny padejo
simonne parašė:
labas, sveika isiiejus i mamuku gretas.
man tai zinok, viskas skaudair tempia, ir duria. bet cia raisciai tempiasi, gi…
Aciu uz silta sutikima
gavau info kad stiprus gaktikaulio skausmas susijas su sinfizitu
reikia butinai nesiot dirza ir net kai kuriais atvejai neleidzia gimdyt paciai aceit gali issinerti klubai ir tada laukia ilgas gydimas
bet tikiuosi pas mane taip nebus nes laukiuosi jau antro leliuko
Mažeikietė parašė:
Norėjau p…
sveika,ismegink ranitin 150,turetu padeti
Sveikos mamytes - liepinukes
turiu klausima ar jusu veido oda nestumo metu nepakito? mane labai pradejo varginti odos issausejimas, vietomis net dememis pamete. Megstu kasdienini makiaza, o nestumo metu rodos pudra nuo veido atsoka, nors visada ji man kuo puikiausiai tikdavo ir maskuodavo. Gal zinot kaip naturaliais budais galima veido oda atgaivinti?
auksine1 parašė:
Sveikos mamytes - liepinukesturiu klausima ar jusu veido oda nestumo metu nepakito? mane labai pradejo varginti odos issausejimas, vietomis net dememis pamete…
jo, zinok,man irgi issausejus baisiausiai. ir niekas nepadeda....skaiciau nestumo kalendoriuje, kad siomis savaitemis tai normalu, bet kaip negrazu (((
saule830323 parašė:
sveika,ismegink ranitin 150,turetu padeti
Aciu, reikes pameginti tikiuosi pades
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai