Blackblackmagic parašė:
Amedi? Man žalu galu kai rode pasiteisino su su dukra
Taip žaliu 😊 Na pažiūrėsim rytoj manau, kad bereikalingai šiandien testo nenaudot 🤭
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
Amedi? Man žalu galu kai rode pasiteisino su su dukra
Taip žaliu 😊 Na pažiūrėsim rytoj manau, kad bereikalingai šiandien testo nenaudot 🤭
B3auty parašė:
Aš neiškeščiau- daryčiausi 😃
Nainaa parašė:
Na žali jautresni turėtų būti. Bet šiaip įdomu koks rožinio ir žalio jautrumas. Nes šiandien po piet dariausi rožinį,tai net ryškiau parodė jis,nei su rytiniu daryt…
Man visada geriau rode tas pigesnis srovinis uz 3€, nei tas uz 5€ ankstyvas. Tai esu ne karta minejusi-marketingas su ankstyvaisiais😄
B3auty parašė:
Dažnai jus pastebiu. Linkiu kad pagaliau pavyktų 🌷🪻💚
B3auty parašė:
Man žalias lyg 5dienom iki mm parodė
RauDonoji parašė:
Man visada geriau rode tas pigesnis srovinis uz 3€, nei tas uz 5€ ankstyvas. Tai esu ne karta minejusi-marketingas su ankstyvaisiais😄
Man kažkaip gaila jau 5€ dėl to renkuosi tą už 3€ 😅
Saulėtekis parašė:
Taip, tikiuosi šį karta sėkmingai😊
Na kova netekau, o dabar turėčiau kova gimdyti tikiuosi tai geras ženklas🫠
Kai dziaugiuosi del taves ❤️
B3auty parašė:
Ačiū visoms už nuomonę! 🌸 Žinoma aš laukiu ir kitų nuomonių, tad prašom reikštis tiek su blogom(nieko nėra), tiek gerom 🤭👌🌿
Aš pakartočiau testa ir vakare ir ryte 😅
O jei tik pati pradžia ir man nlb panašu i subėgima
Great Mother parašė:
Kai dziaugiuosi del taves ❤️
Ačiū 🥰
Tikiuosi turėsiu džiugių žinių po vizito..
Linkiu ir tau to paties.
Nenuleisk rankų ir viskas pavyks❤️
Saulėtekis parašė:
Ačiū 🥰
Tikiuosi turėsiu džiugių žinių po vizito..
23d berods eisi? Tikiuosi kad sulauksi teigiamu ziniu 🫶 as manau pirma testuka gadinsiu 19-20d. Bus 9-10dpo 🙈 su nekantrumu lauksiu
Isivaizduoju kaip faina visoms butu gerai su vyrais atidirbt ir gaut tas dvi juosteles. Ech kad tik tiek uztektu 🙈🙈🙈
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai